Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

nautilus

Recommended Posts

Posted
22 hours ago, jorma shparga said:

svratila diksi sa trake da im se najebe mamare!

zena zmaj!

JSCj0fA.png

• +1 1
  • Wub 2
Posted

Danas su uhapšene i sprovedene u SBPOK starlete Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajforn, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Nema nedodirljivih..

:laugh:

Posted

Zar Ajfonka nije osudjena za prostituciju ili je tacna prica da je otkupila kaznu?

Posted (edited)
6 hours ago, pbg12345 said:

odakle ti ova info?

da li ti znaš da pričaš sa čovekom koji je pre neki dan napisao, citiram:

“Kokeza je završio ETF. Jedno vreme je bio asistent, malo kasnije i profesor kratko vreme“

:fantom:

@Moonwalker pitala si za Kokezu, gde ga je našao. ako te ne mrzi, pročitaj dva stara članka Vremena koji su linkovani u tvitovima:

Ovo je samo o Kokezi:

Edited by pt 2.0
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 minute ago, pt 2.0 said:

da li ti znaš da pričaš sa čovekom koji je pre neki dan napisao, citiram:

“Kokeza je završio ETF. Jedno vreme je bio asistent, malo kasnije i profesor kratko vreme“

:fantom:

@Moonwalker pitala si za Kokezu, gde ga je našao. ako te ne mrzi, pročitaj dva stara članka Vremena koji su linkovani u tvitovima:

Ovo je samo o Kokezi:

axa, bas zato (izmedju ostalog) i pitam :)

moram priznati da meni ovo nista nije jasno

imam nekih 50ak teorija 

trenutno najaktuelnija ili srcu najmilija je da zapravo nema nikakvih sukoba u vrhu sns, vec da je vladaoc nas ozbiljno pritisnut spolja, najpre od dea i da su ovo samo pokusaji da se delom opere i da bacanjem u ambis raznih kokeza iscupa sebe

mada, ako je to nece mu pomoci i da zrtvuje daleko blize sebi

• +1 3
Posted (edited)

Meni je utisak sličan, s tim da mislim da Kokeza neće u ambis, nego da je on samo alat za mazanje govnima unaokolo, dok ne postane nemoguće razlikovati šta su govna a šta ljudi (tj. štavje kriminal a šta nije)

I važno mi je pitanje: zašto BAŠ SADA trešuju predsednika višeg suda, stepanovića, i zašto ga valjaju u blato sa hrkalom i sa kokezom.

članak krik-a u kojem je intervju sa stepanovićem iz novembra:

https://www.krik.rs/predsednik-viseg-suda-stepanovic-nemamo-sudjenja-za-visoku-korupciju-dolovac-daje-izjave-kao-da-zivimo-u-skandinaviji/

pa onda stepanović u danas-u 31.12.2020.

https://www.danas.rs/drustvo/aleksandar-stepanovic-sudije-koje-vlast-napada-jednom-ce-odlucivati-i-o-njima/

(Ima neki intervju sa njim i u NIN-u iz januara 2021. valjda, ali to nemam)

Edited by pt 2.0
Posted

Prvo, kazu da je dobar sa Nesom,drugo evropski parlament trazi resavanje slucajeva Jovanjica,Krusik i Telekoma,svi predmeti su u visem sudu kojim presedava gle cuda Stepanovic,reklo bi se da nije Vucicev covek,nece sigurno ove slucajeve prepustiti nekome ko nije njegov ili njegove ekipe(Zvonko,Radoicic itd.).

Posted

@pt 2.0 @pbg12345

Da li stvarno mislite da sam bio ozbiljan?

To makar može za pola minuta da se proveri.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Milošica said:

@pt 2.0 @pbg12345

jedna od jačih fora na PPP u poslednje vreme :lol:

• Haha 2
Posted (edited)
8 minutes ago, Milošica said:

@pt 2.0 

Ne. Ali sama činienica da si to napisao obezbedila ti je put u pakao in my book Sa ETF-om, cedevitom i punjenim paprikama zajebavanja nema. N e m a. :fantom:

@Bogotac to za procese znam, to za slinu i stepanovića ne znam. ali da li ima nešto konkretno (neki breakthrough u nekom procesu itd.) što ih je okinulo baš sada, to me intrigira.

Edited by pt 2.0
  • +1 2
  • Haha 2
Posted

Pojma nemam za procese,opet nije slucajno onaj nepismeni pomenuo Stepanovica,zna se i po cijem nalogu.

• +1 1
Posted
28 minutes ago, Milošica said:

@pt 2.0 @pbg12345

Jok i nisi bio ozbiljan. Ne vadi se glupavo sada. Nije sramota napisati "zajebao sam se, izvinite".

• +1 3