November 19, 20222 yr On 3.11.2022. at 9:04, Zverilla said: nope. bojovic je sa skaljarcima (njihov sef je skoro ubijen u istanbulu), belivuk je sa kavcanima (a oni su u dilu sa srpskom drzavnom mafijom) Mmmda, right, dobar taj dil posebno zadnjih 10 dana se vidi ..Bili k'o zeca Edited November 19, 20222 yr by Godfrey
November 19, 20222 yr Neverovatno mi da tokom “redovnog ginekološkog pregleda” otkriju rak na materici u poodmakloj fazi. Možda nije bio tako redovan pregled ako su tek sad videli?
November 20, 20222 yr Stres, zatvor, kriminalna organizacija. Nije mi neverovatno da joj zdravlje nije bilo prvo na pameti tj da nije mislila da joj je kancer u top 10 pretnji po život.
November 20, 20222 yr 2 hours ago, Godfrey said: Mmmda, right, dobar taj dil posebno zadnjih 10 dana se vidi ..Bili k'o zeca dil sa kavcanima je trajao dugo, dugo. lovili su skaljarce po srbiji ko jarebice.
November 23, 20222 yr Izgleda da će uspešno da reše Jovanjicu https://www.danas.rs/vesti/drustvo/birn-iz-predmeta-jovanjica-izuzeti-dokazi-o-vise-od-600-kilograma-kanabisa-pronadjenog-na-imanju/ crva nije ni bilo...
November 23, 20222 yr On 20.11.2022. at 1:38, *edited by mod said: Stres, zatvor, kriminalna organizacija. Nije mi neverovatno da joj zdravlje nije bilo prvo na pameti tj da nije mislila da joj je kancer u top 10 pretnji po život. to je dosta čudno ako se imaju u vidu njeni intervjui od pre godinu (ili već i dve) gde je rekla da se iz policije povukla iz privatnih razloga i da je imala ozbiljne zdravstvene probleme (ako se ne varam čak je i neku intervenciju pominjala, mada neodređeno). tako da je apsolutno isključeno da nije bila podvrgnuta pregledima i ispitivanjima relativno skoro. naravno, moguće je da je lagala onda. ili da lažu sad. nemam trunku empatije za to smeće. dotle je došlo.
November 23, 20222 yr Čini se k'o da mu pune manu za šesti oktobar. Ima sve da i' pohapsi - ko živ, ko mrtav.
November 23, 20222 yr https://www.juznevesti.com/Hronika/Metak-u-niskog-agenta-BIA-bivsi-zandarm-u-bekstvu-kokain-eksploziv-mesec-dana-cutnje-o-porodicnom-nasilju-iz-nehata.sr.html Ni policija, ni Bezbednosno-informativna agencija i posle mesec dana nisu dali konkretne detalje akcije koja je uzburkala Niš, a jedno “službeno lice” umalo koštala života. Prvo je rečeno da je ranjen policajac, a zapravo je ustreljen agent BIA u akciji hapšenja bivšeg žandarma Nikice Ristića. On nije pronađen, ali jeste pola kilograma kokaina, 4 kg marihuane, uz nelegalno oružje, kako saznaju Južne vesti. Ristić je i dalje u bekstvu.
November 30, 20222 yr jel imakemina rajaboji se hareta boji se bela-a-ja? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto