Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

17 minutes ago, Milošica said:

Ko je to ovde napisao ili bar aludirao na tako nešto?

Imaš pre nekoliko stranica, pa čitaj. Na mobilnom sam.

EteTLjSXUAM0Lgx?format=jpg&name=large

Retko ljigav lik i pre 25 godina i dan danas...

a pa ovo je kao ne znam koga ste trazili ali dobili ste koga treba :rolf:

:lolol:

joj :rolf:

a mislim kao ona najgora babetina, a ne smem da napishem, majketi ceo grad izdaje studentskoj sirotinji, a bash ti nasho da bash njemu izdajesh stan :lolol:

Edited by gospa buba

A kirija verovatno bila par soma evra mesečno, kao što je bilo u pojedinim filmovima.

tužilac izdaje stan za keš, jel bar plaća poreze i doprinose?

sigurno placa :hihi:

sent from bubamoto

1 hour ago, aram said:

I iščitah sve ove velike teorije i scenarija, pa pitah drugara koji obično zna. I evo šta mi reče: "Priča se da je Velja šamarao sina Danila u Beton hali za doček Nove godine."

Ovo i ja nacuh juce..ali mi je bilo nekako neverovatno. Jedan od najblizih Veljinih saradnika i treci u grupi koja je napala Vazuru, Meda,  je sebi manje-vise presudio time sto je na jednom splavu iz cista mira isamarao Jaksu, jednog od glavnokomandujucih u grupi Amerika.

I sad ovaj da u isto govno ugazi i samara nekontrolisano, udarajuci na vrh drzave. Jeste kokain zajebana stvar..ali vise lici na skretanje paznje sa sve onoga sto je nasla DEA. 

Vala baš, uskoro će da bude priča da je šamarao Vučića seniora.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

A jel zna gospodja Tome Zorica da ovaj seta sa koleginicom™ po pancevackim kafanama ? :D 

S obzirom da je gospodja mama stanodavac, a da su njen sin i njegova koleginica tuziteljka znali za to, to mi deluje kao organizovani kriminal :D

Treba istraziti ko je jos znao, siguran sam da je spisak prilicno zanimljiv :D

• Author

to kao kad je gangster poklonio stan zeni zlatibora zelen bora

36 minutes ago, SNARC said:

Ovo i ja nacuh juce..ali mi je bilo nekako neverovatno. Jedan od najblizih Veljinih saradnika i treci u grupi koja je napala Vazuru, Meda,  je sebi manje-vise presudio time sto je na jednom splavu iz cista mira isamarao Jaksu, jednog od glavnokomandujucih u grupi Amerika.

I sad ovaj da u isto govno ugazi i samara nekontrolisano, udarajuci na vrh drzave. Jeste kokain zajebana stvar..ali vise lici na skretanje paznje sa sve onoga sto je nasla DEA. 

zar nije bila zabrana dočeka nove godine

i da su svi lokali bili zatvoreni

prošli put Danila šamarao naš golman Mustafa. Pa je general Papaja smislio da telefonom u 5h ujutro probudi Vučića i da onda ovaj, dok je još bunovan, podnese ostavku.

To su oni predstavili kao pakleni plan za državni udar :covid19: