dragance Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 17 minutes ago, Milošica said: Ko je to ovde napisao ili bar aludirao na tako nešto? Imaš pre nekoliko stranica, pa čitaj. Na mobilnom sam. 1
Milosh76 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Retko ljigav lik i pre 25 godina i dan danas... 3
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 a pa ovo je kao ne znam koga ste trazili ali dobili ste koga treba
gospa buba Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 (edited) joj a mislim kao ona najgora babetina, a ne smem da napishem, majketi ceo grad izdaje studentskoj sirotinji, a bash ti nasho da bash njemu izdajesh stan Edited February 5, 2021 by gospa buba 2
Moća Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 A kirija verovatno bila par soma evra mesečno, kao što je bilo u pojedinim filmovima.
levi Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 tužilac izdaje stan za keš, jel bar plaća poreze i doprinose? 1
SNARC Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 1 hour ago, aram said: I iščitah sve ove velike teorije i scenarija, pa pitah drugara koji obično zna. I evo šta mi reče: "Priča se da je Velja šamarao sina Danila u Beton hali za doček Nove godine." Ovo i ja nacuh juce..ali mi je bilo nekako neverovatno. Jedan od najblizih Veljinih saradnika i treci u grupi koja je napala Vazuru, Meda, je sebi manje-vise presudio time sto je na jednom splavu iz cista mira isamarao Jaksu, jednog od glavnokomandujucih u grupi Amerika. I sad ovaj da u isto govno ugazi i samara nekontrolisano, udarajuci na vrh drzave. Jeste kokain zajebana stvar..ali vise lici na skretanje paznje sa sve onoga sto je nasla DEA. 2
*edited by mod Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Vala baš, uskoro će da bude priča da je šamarao Vučića seniora.Sent from my GM1913 using Tapatalk 3
Milosh76 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 A jel zna gospodja Tome Zorica da ovaj seta sa koleginicom™ po pancevackim kafanama ? S obzirom da je gospodja mama stanodavac, a da su njen sin i njegova koleginica tuziteljka znali za to, to mi deluje kao organizovani kriminal Treba istraziti ko je jos znao, siguran sam da je spisak prilicno zanimljiv
nautilus Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 to kao kad je gangster poklonio stan zeni zlatibora zelen bora 1
renne Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 36 minutes ago, SNARC said: Ovo i ja nacuh juce..ali mi je bilo nekako neverovatno. Jedan od najblizih Veljinih saradnika i treci u grupi koja je napala Vazuru, Meda, je sebi manje-vise presudio time sto je na jednom splavu iz cista mira isamarao Jaksu, jednog od glavnokomandujucih u grupi Amerika. I sad ovaj da u isto govno ugazi i samara nekontrolisano, udarajuci na vrh drzave. Jeste kokain zajebana stvar..ali vise lici na skretanje paznje sa sve onoga sto je nasla DEA. zar nije bila zabrana dočeka nove godine i da su svi lokali bili zatvoreni
omiljeni Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 prošli put Danila šamarao naš golman Mustafa. Pa je general Papaja smislio da telefonom u 5h ujutro probudi Vučića i da onda ovaj, dok je još bunovan, podnese ostavku. To su oni predstavili kao pakleni plan za državni udar
Recommended Posts