March 31, 20241 yr 6 minutes ago, booyaka said: Kakvo džibersko proslavljanje koša Ledeja Zeka. Naložio se više nego inače da dobije košarkašku utakmicu nakon smrti oca.
March 31, 20241 yr Zvezda - SCD Partizan - Igokea Budućnost - Zadar C.Olimpija - Mega Po svemu sudeći Edited March 31, 20241 yr by Nikodije
March 31, 20241 yr 3 minutes ago, Azdaja said: Zadar i Mega će da drknu ove ako bude ovako. Mega bi ih sa Topićem dobila 0:2 ovako je 50-50 Zadar ne verujem da može više od junačkih 2-1
April 1, 20241 yr Bože, koliko gotivim Bornu Kapustu i Danila Tasića. Spori, nikakvi, a imaju košarku u malom prstu. Podsećaju me na mene dok sam bio košarkaš.
April 2, 20241 yr 2 hours ago, *edited by mod said: Nego zna li se zašto ABA MVP kulira repku? Aco Petrovic ga nije stavio na spisak i objasnio da se ne uklapa (a na spisku i kurta i murta bili) Posle pritiska javnosti ga je ipak uvrstio naknadno, ali ga je tada mvp odjebao
April 2, 20241 yr 9 minutes ago, MiddleClass said: Aco Petrovic ga nije stavio na spisak i objasnio da se ne uklapa (a na spisku i kurta i murta bili) Posle pritiska javnosti ga je ipak uvrstio naknadno, ali ga je tada mvp odjebao Pošteno.
April 3, 20241 yr 9 hours ago, б1lme3 said: Poor man's Luka&Kuzma Spoiler zezam se naravno, najbolji basket podkast, drago mi da su se vratili, pratice se redovno