Shaq Posted February 11 Posted February 11 ozbiljna kvota za partizan na gostovanju, cak i pored 5 poraza u nizu.. 1.05.. pametnom dosta
Heaviside Posted February 11 Posted February 11 On 6. 2. 2024. at 0:19, Nikodije said: Evo zamišljam scenu kako Brojiloga, šeici i nenovak Đoković nose kofere sa parama i mole Miliju i Ćokija da ih prime u aba, a ovi rezolutno odbijaju jer nije dostavljena sva neophodna dokumentacija. I onda propadne ceo projekat jer po bylaws evrolige moraš da igraš nacionalno™ prvenstvo.
Shaq Posted February 11 Posted February 11 i gaginator uzeo da se smeje na sudjenje, dozier napravio 3 faula a sve svirano u njegovu korist
*edited by mod Posted February 12 Posted February 12 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/aba-liga-dobila-azuriranu-ponudu-dubai-na-sto-stavio-4500000-dolara/474403 Šokantna vest.
kud u maglu Simoviću Posted February 12 Posted February 12 prevoz naš kakvi slepci sa sve nenovakom i ostali arapima
Azdaja Posted February 13 Posted February 13 13 hours ago, *edited by mod said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/aba-liga-dobila-azuriranu-ponudu-dubai-na-sto-stavio-4500000-dolara/474403 Šokantna vest. Verodostojna je, dakle nije patka. Biće sjajno.
Shaq Posted February 13 Posted February 13 zamisli klub iz pripizdine daje pare da se pokriju troskovi putovanja do tamo.. aj da klubovi dobijaju neke pare i mimo toga tipa 300-400k pa coek da kaze, al prihvatati ih gde samo pokrivaju troskove putovanja je presmesno, pogotovo sto dodatno narusava regularnost takmicenja..
Nikodije Posted February 13 Posted February 13 (edited) Ne dobijamo pare, ali dobijamo kkcz i kkp sa licencama u el, malo li je Edited February 13 by Nikodije
Shaq Posted February 13 Posted February 13 nedo bob da dobijemo a licence, ako robija opizdi jos jedan trogodisnji ciklus, ima kilo leba da ode na 3 iljade dinara..
*edited by mod Posted February 13 Posted February 13 3 minutes ago, Shaq said: nedo bob da dobijemo a licence, ako robija opizdi jos jedan trogodisnji ciklus, ima kilo leba da ode na 3 iljade dinara.. Evo i ovo sam ti sredio. Doduše lošu si namirnicu uzeo za poređenje. Cena hleba je svakako ograničena.
Eleniko Posted February 13 Posted February 13 to možda za nekoga ali mi ciganji gospoda jedemo samo hleb iz šarla, croquanta i radionice, minimum 4 cifre 2
stajebrebilo Posted February 15 Posted February 15 Laičko pitanje - koje su šanse i šta treba da se desi da Vojvodina uđe u ABA iz ABA 2 ? Čitao sam da ima 100 nekih pravila, ali mi lakše da ovde to neko sublimira u 2 rečenice. Blagodarim unapred.
levi Posted February 15 Posted February 15 gde blizanci sa licencama, plus Dubaji to bi bila 3 kluba iz Aba lige, to nema ni Turska sa naslovnim sponzorom lige tek posle proširenja i podele na divizije možda
Recommended Posts