nahbar Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 17 hours ago, Borca said: Antonio Vrankovic potpisao ugovor sa Cibonom. Ima li veze sa Stojkom?
hrkljush boys_2 Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 1 hour ago, nahbar said: Ima li veze sa Stojkom? Sin. 2
samo_opusteno Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 https://banjaluka.net/trener-igokee-pomogao-djevojci-kojoj-je-masina-skinula-skalp-glave/Bajic ozbiljan car! 1
Micko8 Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Otkuda Partizanu pare za sva ova pojacanja , dovode se NBA igraci, dobri igraci iz evropske kosarke, strucni stab koji je mozda i najskuplji u celo Evropi , svi pricaju da lord Vucic zeli da ugasi Partizan , a ovaj izgleda utukao neverovatnu kolicinu novca u klub
ZokiAsov Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Savetovali su ga da pred izbore, ozlojedi vecinsko cigansko biracko telo sipajuci milione u omrazenog rivala. Suska se da ga umesto onih izraelaca, vec neko vreme savetuje profesor boldrik licno 1 1
harper lee Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 11 hours ago, Micko8 said: Otkuda Partizanu pare za sva ova pojacanja , dovode se NBA igraci, dobri igraci iz evropske kosarke, strucni stab koji je mozda i najskuplji u celo Evropi , svi pricaju da lord Vucic zeli da ugasi Partizan , a ovaj izgleda utukao neverovatnu kolicinu novca u klub Usao privatni kapital benevolentnih srpskih biznismena, ljubitelja kosarke, koji su, odusevljeni povratkom Obradovica u srpsku kosarku, resili da deo svog posteno stecenog bogatstva potrose na 1 Instituciju™. Move along, nothing to see here.
Ted Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 (edited) Igokea poslala zahtev da se plej-of igra sa 8 timova https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=19&nav_id=1909241 Ako me sećanje ne vara, mislim da je ovo već bilo u ABA.....nešto mi u memoriji ostalo kako smo igrali sa Bosnom u 1/4 finala, možda baš u Sarajevu edit. da, bilo je Прву од својих пет везаних титула Партизан осваја у сезони 2006/07. Те сезоне се на завршници играо плеј-оф у којем су учестовали осам најбоље пласираних екипа из регуларног дела сезоне. Четвртфиналне, полуфиналне и финалне играле су се до две добијене утакмице. Такође, у септембру 2006. лига је потписала спонзорски уговор са Новом љубљанском банком и променила назив у НЛБ лига. Нова промена у формату завршнице је уследила већ следеће сезоне комбинацијом плеј-офа и фајнал-фора у завршници. Осам најбоље пласираних тимова је у четвртфиналу играло серије до две добијене утакмице, а победници тих серија за титулу су се борили на класичном фајнал-фору, али је наредне сезоне укинут плеј-оф у четвртфиналу и систем такмичења враћен на првобитни. Фајнал-фор се играо одмах након регуларног дела сезоне. Овај систем остао је на снази све до сезоне 2014-15. Edited August 19, 2021 by Ted 1
Azdaja Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Nije loša ideja, mada evropska košarka voli fajnal-for
Ted Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 ako se povećava broj tekmi i obaveza, onda bi to bilo problematično sa aspekta klubova koji igraju Evropu. Zvezda igra ovu gigantsku EL, mi ćemo igrati novi gigantski EK, a ne samo mi već i Budućnost i Cedevita.....Mornar čini mi se da igra FIBA LŠ. a posle toga mora da se igra i mučena KLS, plus pauza za kup u vreme kad mu nije. previše takmičenja i utakmica da bi se još dodavalo nije loša ideja, ali mislim da je sada kasno za tako nešto, možda da usvoje da se to igra od sezone 22/23.....ali opet ostaje problem sa terminima
Nikodije Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 8 u plej of treba da ide zarad takimicarske drazi za klubove iz donjeg doma. imali bi motiv da se bore za nesto, pa su postigli uspeh jer su usli u plej of i tu odigrali protiv zvezde, partizana, buducnosti... jos 2-3 takmicarske utakmice koje tim klubovima i igracima dizu rejting. ovako, potpuno je nebitno da li si peti ili dvanaesti, nikakva razlika.
Nikodije Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 pa nije, osam u plej of, ispada samo jedan, jedan ide u baraz, bice cak cetiri kluba koji nece zakaciti nista od toga, a svi ce se boriti za nesto.
Recommended Posts