pbg12345 Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 opet redizajnirali sajt trenutno od fonta i slicnih stvari bole oci, deluje kao da je sajt prerano pusten, mora to da se jos pegla ali deluje da bi mogao biti pregledniji nisu resili onaj problem sa prikazivanjem informacija starijim od prosle sezone (od podizanja novog/starog) sajta da li je moguce da nemaju prava na to? deluje suludo, ali deluje suludo i da evo drugu sezonu i drugi sajt od tada ne mogu da ubace statistiku stariju od prosle sezone dakle, posle 15 dana mogu slobodno reci sajt je golo govno odavno nisam video losije odradjen sajt nepregledan je do bola, boje promasene, nedostaju informacije kojih je ranije bilo (ne na starom sajtu, nego ovom pre redizajna) i deluje mi da je spor dakle, sve je lose jel zna neko cijih je ruku ovo delo? ne mogu na samom sajtu naci informaciju ko ga je dizajnirao
pacey defender Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Užasan je font i veličina slova kada se otvori box score. Plus mora da se skroluje nadesno da se vidi sve po horizontali. Barem je tako u Chrome-u.
pbg12345 Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 ma da sto je najcrnje, nisu popravili nista u odnosu na prethodnu verziju, vec su dosta toga i sjebali sad vise npr ne mogu da se vide rezultati kluba po kolima, niti rezultati cele lige onako na jednoj stranici, nego moras da biras od kola do kola evo ja sam malopre hteo da vidim u kakvoj su seriji ovi sokoli sto igraju sledecu sa zvezdom, posto znam da im ide dosta dobro i to je na sajtu aba lige maltene nemoguca misija ovako nesto npr: http://basketball.eurobasket.com/team/FYR-Macedonia/Karpos-Sokoli-2000-Skopje/3388?Page=2
Jozef K. Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Jedno pitanje Koliko vas je culo za KK Zekas-75 Da li je nekome poznato to ime kojim slucajem Mrzim Tapatalk -.- Zekas iz Rače. Meni je najveće čudo da je opstao ovih godina. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Have_Fun Posted February 14, 2017 Posted February 14, 2017 Dise na skrge Igra se prva srpska liga vec par sezona Ostace i ove Skoro su igrali protiv pominjanog Zeleznicara, medjutim brdo ihraca je napustilo klub pa je poraz bio neizbezan Jedno od najpoznatijih imena iz tog kluba je Nikola Loncar Mrzim Tapatalk -.-
Have_Fun Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 (edited) Instalirao sam app za ABA ligu.Rekao bih da ne deluje lose.. ali ne znam da li ima live stats i play-by-play (statistike sa meceva ima, i postoji play-by-play ali ne znam da li ide uzivo tokom meca ili je samo naknadno preuzet sa sajta)Je l' probao neko ovo?I kad se klikne na neki klub, vide se tekme (odigrane i one koje slede) i rezultati odigranih meceva tokom sezone, a klikom na neki od njih, statistika s meca Edited February 15, 2017 by Have_Fun
MiddleClass Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Mornar gubi 15 razlike od Mege kuci. Ako izgube ispadaju...
levi Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Šta to znači, kome to odgovara? I zašto baš sada
Jozef K. Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Pa valjda nama odgovara trening sa filijalom u polufinalu po. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ros Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 znaci polufinale protiv djetica osim ako ih pustimo u zadnjem kolu pa na uvek neugodne ratkovice, koprivice, birce i canke...
Have_Fun Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Nisam gledao, aliSkrljevo - Cedevita 80-77
kobni zelaya Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Dođem kući, vidim Rebojica objasnio u Zagrebu. Idem dalje.
pbg12345 Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 gleda neko cedevita fmp? fmp sasvim fino izgleda i ravnoprano se nose sa cedevitom ustvari i bolji su u skoro svim elemntima, nego ovi dominacijom bilana drze prikljucak sa druge strane bolden za sad 5 od 5 trojke. bice od njega novi miler :) ovakve utakmice su mozda i najbolji pokazatelj onog sto smo odavno utvrdili koliko sin filip gusi ove momke, ubija timski duh bez njega bi ovi momci bili konkurentni za top4 ili makar odmazh iza ove 4 najbolje ekipe
Recommended Posts