milfisland Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Dobro je ljudi da je neko izhejtovao ovu seriju. Još par dana i reka bi sebi da sam poludio, jer mi mislim da je kršina jedna dosadna. Oće li mi ko objasnit zaplet pošto sam malo panglu i đe je tamo dramatika. Čeljad ne mogu da stradaju,androide krpe overnight i oživljavaju ih, wtf is poenta?
Moća Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Poenta je sto ce androidi u jednom trenutku poceti da uzvracaju a ovo je sve uvod. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Bujodrag Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 A šta ako je autorima inspiracija za seriju došla od nekog gifa?
milfisland Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Poenta je sto ce androidi u jednom trenutku poceti da uzvracaju a ovo je sve uvod. Sent from my Le X620 using Tapatalk Ako su epizode do sada uvod, moglo je to mnoooogo sažetije. Takođe, pobuna androida, sa kojim oružjem.U najgorem scenariju da se dokopaju prave municije, imaju oružje iz XIX vijeka, poslao bi nekopar helikoptera i regulisao tu bunu mitaljezima. U najgorem scenariju 20*tak mrtvih i stečaj vlasnika usljed odšteta. Ostalo je sve svenario sa morem rupa
Pečorin Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Imaš gomilu androida u podrumu glavnog štaba koji "miruju". Ako i njih aktiviraju, eto belaja. Samo primer, videćemo kako će se odigrati.
Moća Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Takodje jos uvek ne znamo kakav je spoljni svet, ako postoje androidi za zabavu postoje i androidi za ratovanje. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Marcus Wulffings Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 pa vidjeti ćemo, vidjeti, u petoj epizodi se radnja opet malo rasplamsava, sudeći po trejleru nada poslednja umire hehe
Jeremija Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Hello Felix, it's time you and I have a little chat!
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 hajp počeo da mi opada progresivno od druge epizode. bojim se da ću uskoro odustati. jednostavno mi ne drži pažnju, nisam ja za sf kerefeke
Sara Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 nije do tebe Simovicu, sa ovim sf nesto ne valja
Jeremija Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Nisam 100% siguran (moraću večeras ponovo da odgledam na HBO HD), ali mi se čini da je ove nedelje na pijanu: Izvrsna epizoda, a kakav tek preview za sledeću...
ToniAdams Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 izgleda samo meni i jeremiji tempo po volji :-|
Marcus Wulffings Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 čim je dolores navukla pantolone akcija je krenula
Recommended Posts