vladavsnarod Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 (edited) Ljubavna Definit - HD VLADE Edited November 29, 2021 by vladavsnarod
Hermetico Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Meni je Marčelo oduvek prejadan sa svojom moralnom panikom i igrama reči koje kopiraju naduvano stanje 3
Amos Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Konacno je uklopio beat sa glasom, zato je ispalo odlicno. 1
copkillah Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Meni je Marčelo oduvek prejadan sa svojom moralnom panikom i igrama reči koje kopiraju naduvano stanje Odličan opis
Lezilebovich Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Sta vam je tacno ta "moralna panika" ? Nije bas da pratim njegov opus, ali osim ove angazovana mu je i Pegla. I sto se mene tice, ima onu stvar sa Skaj Viklerom i to je to. e da, ima i ona u kojoj je on uspeo jer roka hop i faks, a ovi su ostali ljakse , ili tako nekako
Hermetico Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 12 hours ago, Lezilebovich said: Sta vam je tacno ta "moralna panika" ? Nije bas da pratim njegov opus, ali osim ove angazovana mu je i Pegla. I sto se mene tice, ima onu stvar sa Skaj Viklerom i to je to. e da, ima i ona u kojoj je on uspeo jer roka hop i faks, a ovi su ostali ljakse , ili tako nekako Ja ne pratim uopšte jer kad god sam uključio opet sam ugledao onog jednog lika u ekipi koji nam uvek rečima objašnjava nešto čemu se mi već smejemo jer smo implicitno skapirali i to i doprinosi utisku, što je svima jasno bez da se govori, i tog što nam objašnjava trpimo jer nije skroz kreten nego onako malo. Ne znam da li se razume o kojim fenomenima pričam 2
Filozof manijak Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 22 minutes ago, Hermetico said: Ja ne pratim uopšte jer kad god sam uključio opet sam ugledao onog jednog lika u ekipi koji nam uvek rečima objašnjava nešto čemu se mi već smejemo jer smo implicitno skapirali i to i doprinosi utisku, što je svima jasno bez da se govori, i tog što nam objašnjava trpimo jer nije skroz kreten nego onako malo. Ne znam da li se razume o kojim fenomenima pričam Ponekad je mnogo jači efekat kad neko glasno artikuliše ono što svi (ni)smo skapirali. Uopšte, nije mi jasna pizma glede Marčela ovde. Pa upravo je i potrebno non stop ponavljati i ljudima utuviti u glavu, jer ovako ne ide...jbg. Kolega napadaj mi je jasan, ne voli rep i repere 1
Hermetico Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 (edited) Ja ne pratim mnogo domaći, probirljiv sam i inače a i mator pa ne uhvatim mnogo. Slobodno podvedite ovo pod najsubjektivniji moguči utisak, daleko sam od stručnjaka EDIT Btw za mene su kolumne u Politici diskvalifikacija koje vjere bio, to je moja crta u pesku koju ne smeš preći. Ali nije samo to. Ali i to je Edited December 20, 2021 by Hermetico 2
napadaj Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Zapravo volim, ponešto ali npr. Public Enemy, a ne ovo. 2
Recommended Posts