October 18, 20177 yr Za Arlea i Casha mi isto nije baš najjasnije, pa ako bi mogli da se izjasne -_- Janez iz BiH koji voli Srbiju ????
October 18, 20177 yr Ja u barazima protiv Portugala 2x navijao zaBosnu™. A onda kad su najzad otisli na SP i igrali kao picke(mi) protiv Nigerije, u pola utakmice sam se okrenuo protiv i necu vise navijati za njih. :D
October 18, 20177 yr Author Janez iz BiH koji voli Srbiju ???? Hej bre, zajebavam se bolan Ali dobro sad, samo da nisi Hrvat jbg
October 18, 20177 yr Hej bre, zajebavam se bolan Ali dobro sad, samo da nisi Hrvat jbg Kakva zurka bila dobro da ne laje. Sent from my Le X620 using Tapatalk
October 18, 20177 yr Ja u barazima protiv Portugala 2x navijao zaBosnu™. A onda kad su najzad otisli na SP i igrali kao picke(mi) protiv Nigerije, u pola utakmice sam se okrenuo protiv i necu vise navijati za njih. :D Pa protiv Nigerije nisu igrali kao pičke. Edited October 18, 20177 yr by Cash
October 18, 20177 yr Janez iz BiH koji voli Srbiju ???? Čefur, tačno sam znao :/ Kad smo već krenuli da se etiketiramo :D
October 18, 20177 yr Čefur, tačno sam znao :/ Kad smo već krenuli da se etiketiramo :D Haha cefur koji voli Avsenike ????
October 19, 20177 yr Ogromna. Civilizacijska. :) Razlika ima ali nisam siguran da ta civilizacijska razlika ide na nasu stranu.
October 19, 20177 yr Author Pa dobro crnogorci su baš iritantni ovako kao ljudi, pogotovo u sportu, teško je navijati za to ako si neutralan
October 19, 20177 yr Ko je igrao rukometnu utakmicu kao gost u Beranama ili cetinju, zna o čemu levi priča
October 19, 20177 yr Ovo je tacno, RK Lovcen je imao najdebilniju atmosferu u hali ikada. Ukljucujuci i ponasanje samih igraca, i na gostujucim terenima podjednako. Nego... https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=19&nav_id=1315852 Vodio bi Hrvate samo na Mundijalu u Rusiji, jer čelnici tamošnjeg Saveza smatraju da im samo vrhunski trener nedostaje da ostvare zapažen rezultat. Edited October 19, 20177 yr by W.F.C.