Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 2018 evropske kvalifikacije

Featured Replies

Meni i dalje žao što mi idemo ....  :fantom:

• Replies 1.7k
  • Views 117.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Čekmeže

Pa Hamlet je čini mi se Srbin...a i Toni Šumaher valjda...A oni su izjavili da bi navijali za CRO vs MNE....

Meni i dalje zao sto nece biti Sirije, Severne Koreje, Burme i Fidzija na SP  :(

i jos sam omanuo topik  :(

Pa i treba da ti bude zao, jer nam izostankom takvih ucesnika opadaju ionako slabasne sanse da nekog pobedimo

Pa i treba da ti bude zao, jer nam izostankom takvih ucesnika opadaju ionako slabasne sanse da nekog pobedimo

Rukovodis se sebicnim interesima, to nije bio moj motiv  :fantom:

Čekmeže

Pa Hamlet je čini mi se Srbin...a i Toni Šumaher valjda...A oni su izjavili da bi navijali za CRO vs MNE....

to je malo nejasno, al njihova stvar. prateci rezultat hrvatska-kosovski albanci, uhvatio sam sebe da navijam za ove druge  :D logika je bila oni svakako ne mogu da prodju, i nebitno je da li ce osvojiti bod ili dva, al bilo bi dobro kada bi sjebali hrvate. sto se tice ostalih ex yu selekcija, ukljucujuci i cg, nemam bas nikakav sentiment prema njima, ni pozitivan niti negativan, svejedno mi je sta ce da urade.

Čekmeže

Not our goddamn business. Imas PM pa raspravi s njima sta i kako.

Rukovodis se sebicnim interesima, to nije bio moj motiv  :fantom:

E pa jebiga, ja nisam zaljubljenik u segzi fuzbal koji bi nam priustila Sirija i Severna Koreja, kao ti :fantom:

E pa jebiga, ja nisam zaljubljenik u segzi fuzbal koji bi nam priustila Sirija i Severna Koreja, kao ti :fantom:

Volis fudbal na kratke staze, evo sad je Ronaldinjo u Indiji, preporadja fudbal tamo.

Banujte Hamleta sa sporta. [emoji16] pomesao je

a sto se treba, mora, hoce navijati za/sa nezainteresovane strane? jebo nas patak, svugde mora da se mesamo i mi i oni. ko da nam/im zavisi egzistencija od tudje sudbine, i posle se cudimo sto nam je tako kako nam je... a jos kad nas neko koci onda je zavera, vatikanski zidovi i masoni. Bliznjakinje ukljucene, drazi je njiov poraz od nase pobede. pajebesmeumozak ako znam zasto.

Proslava nezavisnosti sa vatrometom i vriskanjem 2006

za siriju ne sme da se navija zato sto im je predsednik genocidni basar al asad, a ne zato sto ne igraju segzi fudbal. tako sam ja razumeo druga maju iz komesarijata za moral i polticku korektnost pre neki dan kada smo o tome raspravljali.

Edited by Nikodije

Takav smo narod.

Pa kako ljudi da proslave¿

I to sto kazes. S druge srane, u Hrvatskoj je svakog 4. avgusta dan zalosti

Daj Hamlete jbt. :)