November 14, 20177 yr Bravo Danci. Lepo bi bilo gledati ovu Dansku na Mundijalu a imam osećaj da tamo mogu daleko. Dark horse
November 14, 20177 yr Bravo Danci. Lepo bi bilo gledati ovu Dansku na Mundijalu a imam osećaj da tamo mogu daleko. Dark horse Pa sa Švedskom u grupi pa lepo da nameste rezultat da obe ispadnu
November 14, 20177 yr Mislim da smo nas dvojica jedini za Barcu ovde Barsa je OK, ja sam jorgandzija.
November 14, 20177 yr Pa sa Švedskom u grupi pa lepo da nameste rezultat da obe ispadnu Tu bi ispao neko treći, ne bi oni... Dodouše i mi smo sa Španijom jednom namestili skandinavcima ispadanje, da se to ne zaboravi...
November 14, 20177 yr Pa sa Švedskom u grupi pa lepo da nameste rezultat da obe ispadnu Odigrali bi 2:2,za svaki slucaj
November 14, 20177 yr Tu bi ispao neko treći, ne bi oni... Dodouše i mi smo sa Španijom jednom namestili skandinavcima ispadanje, da se to ne zaboravi... Ti stvarno mislis da je ono bilo namesteno. Mora da su svi u 90.minutu znali da je u Arnhenu zavrsilo 0:0