valter Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Ih, Grci su 2004. imali i losiji roster po tom pitanju. Zagorakis je dobacio do Bologne. :D Turska 2002. je slican primjer. To je sigurno najlosiji roster koji je uzeo neku titulu,EP ili SP.Da li su uzeli zbog dobre taktike,realno nisu mogli drugacije sa tim (ne)kvalitetom,sticajem okolnosti ili zbog kosmicke pravde,bas ih briga.
nisam ja Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Nije bilo kul skandinavca još od boga henrika. Dobro island je ceo kul, al oni i nisu skandinavci.
levi Posted November 14, 2017 Author Posted November 14, 2017 Igra mačke i miša, i u prvoj utakmici ih je golman spasavao
porucnik vasic Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Ovaj, ja sam sam rekao da volim da vidim da tako neki ,,teškaš" izvisi i da je dosadno da nonstop igraju isti timovi i da uvek isti budu favoriti. Ja bi bio super srećan da neka Kolumbija, Poljska ili Maroko osvoji SP (pod uslovom da to ne urade kao Grčka EP 2004., ali čak i to bi mi bilo kul s fenomenološke strane i bilo mi bi drago za njih). Ali da neodlazak Italije na SP jeste tektonski poremećaj u svetu fudbala to jeste. Kao kada bi Bajern ispao iz 1. Bundeslige ili Man U iz EPL. Ne znači da tako nešto nije zasluženo u datom trenutku, ali jednostavno jeste šok i velika promena. To je objektivno tako i nema veze s tim šta mi mislimo subjektivno da li je dobro ili loše. Разлог зашто је лига лажних шамиона тако бесконачно досадна.
Lancia Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Nije bilo kul skandinavca još od boga henrika. Dobro island je ceo kul, al oni i nisu skandinavci. Kako bre nisu? Ja te Irske ne mogu da gledam, super im navijaci al' dzaba ti.
valter Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Barem se ne igra viktorije kao sinoc,pa ima sta da se i vidi.
John Coltrane Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Gotivniji su mi Danci od Irske, vazda, ali kako stoje stvari bice repriza ovoga
levi Posted November 14, 2017 Author Posted November 14, 2017 Staviš čoveka na stativu i primiš ovakav gol. You had one job
Cash Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) -1+1 Golcinaaaa Edited November 14, 2017 by Cash
Recommended Posts