I*m with the pilots Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Pesak u Jerisosu i okolini. Najvise ima Grka, pa nas i Bugara, a cuje se i malo ruskog. To ce se verovatno promeniti kada krene sezona, danas sam cula tri nove nase porodice na plazi. Link to comment
Čutura Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 haha pa jedino ako cu da svratim kada da bi se iz recimo tacke aspravalte sa autoputa spustio u jerisis moras da ides preko soluna. definitivno najveci idioti na svetu mozes iz kavale uz more, laganica Link to comment
I*m with the pilots Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 (edited) Ne mora uz more, nego put Kavala - Solun sa kog sidje negde kod Asprovalte ili Stavrosa. Ja sam kod tog Nea Amfipolija omasila skretanje za taj (magistralni?) put pa sam od njega isla obalom kroz navedena mesta; ali dakle tu jos ima normalnog puta. Deo Stavros - Olimpijada - Stratoni je nja. Edited June 29, 2016 by I*m with the pilots Link to comment
yolo Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 (edited) Koliko je za auto, a koliko po osobi, roundtrip? Ja cu, izgleda, da zaobidjem ovaj alonissos. Nisam lud da dam 300eur za jebeni trajekt. Mislim da je po osobi 16.50-17.50 po osobi u jednom pravcu i oko 50e za auto vecih dimenzija (moj karavan je duzi od 4.25). Ispada oko 165e roundtrip s tim da je Lemnos dalje od Alonisosa, voznja je 4-4.5 sata. Edited June 29, 2016 by yolo Link to comment
yolo Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 (edited) Ne mora uz more, nego put Kavala - Solun sa kog sidje negde kod Asprovalte ili Stavrosa. Ja sam kod tog Nea Amfipolija omasila skretanje za taj (magistralni?) put pa sam od njega isla obalom kroz navedena mesta; ali dakle tu jos ima normalnog puta. Deo Stavros - Olimpijada - Stratoni je nja. OK po google maps tog puta nema, verovatno je bas lokalac. Ne idem kroz Bugarsku iako je 100km krace, mislim da se nadoknadi na razlici u ceni goriva u Makedoniji (30% manje) a i s obzirom da sam odlucio da spavam u Solunu gde mi je deo rituala odlazak u restoran To Eleniki, Ali me svejedno zanima koliko Bugari naplacuju prolaz preko svoje teritorije i da li je put od Sofije do grcke granice autoput ili bugarska ibarska magistrala kao sto je bila poslednji put kada sam vozio tim putem dole. Edited June 29, 2016 by yolo Link to comment
Ardian Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Mislim da je po osobi 16.50-17.50 po osobi u jednom pravcu i oko 50e za auto vecih dimenzija (moj karavan je duzi od 4.25). Ispada oko 165e roundtrip s tim da je Lemnos dalje od Alonisosa, voznja je 4-4.5 sata. Jbg, ovde 59e po osobi, plus koznakolko za auto. Doduse iz Soluna ... Thassos vrvi od Srbadije, pretpostavljam? Bio neko skoro, vredi li cemu? Link to comment
Ardian Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 nista jeftinije. recimo, 26e osoba + 67e auto. u jednom pravcu. Link to comment
Bright Billy Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 OK po google maps tog puta nema, verovatno je bas lokalac. Ne idem kroz Bugarsku iako je 100km krace, mislim da se nadoknadi na razlici u ceni goriva u Makedoniji (30% manje) a i s obzirom da sam odlucio da spavam u Solunu gde mi je deo rituala odlazak u restoran To Eleniki, Ali me svejedno zanima koliko Bugari naplacuju prolaz preko svoje teritorije i da li je put od Sofije do grcke granice autoput ili bugarska ibarska magistrala kao sto je bila poslednji put kada sam vozio tim putem dole. Daj preporuku za neki restoran u centru soluna. Link to comment
*edited by mod Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Daj preporuku za neki restoran u centru soluna. OK po google maps tog puta nema, verovatno je bas lokalac. Ne idem kroz Bugarsku iako je 100km krace, mislim da se nadoknadi na razlici u ceni goriva u Makedoniji (30% manje) a i s obzirom da sam odlucio da spavam u Solunu gde mi je deo rituala odlazak u restoran To Eleniki, Ali me svejedno zanima koliko Bugari naplacuju prolaz preko svoje teritorije i da li je put od Sofije do grcke granice autoput ili bugarska ibarska magistrala kao sto je bila poslednji put kada sam vozio tim putem dole. Link to comment
Bright Billy Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Hvala. Jbg, malo sam obnevideo ovih dana... Link to comment
Moća Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Ima li neko neki kontakt za Neos Marmaras? Iskrslo mi da mogu da idem u subotu ili nedelju pa gledam cene aranzmana i sve mi deluje skupo. 500+€ za studio na 10 dana. malo mnogo. Link to comment
čekmeže Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Planiramo da na putu za Lefkadu spavamo u Bitolju umesto Dojrana. Vidim da su kilometraža i vreme tu negde, kakav je put preko Bitolja? Link to comment
SleeperSleep Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 (edited) Planiramo da na putu za Lefkadu spavamo u Bitolju umesto Dojrana. Vidim da su kilometraža i vreme tu negde, kakav je put preko Bitolja?zanimljiv. i sa makedonske i sa grcke strane je lepa priroda. Edited July 2, 2016 by ikar Link to comment
SleeperSleep Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Ima li neko neki kontakt za Neos Marmaras? Iskrslo mi da mogu da idem u subotu ili nedelju pa gledam cene aranzmana i sve mi deluje skupo. 500+€ za studio na 10 dana. malo mnogo.sta ces tamo? to je tipicno sranje mesto u koje po pravilu turiste dovode turisticke agencije iz srbije. ubr, u ovo doba godine ces na sitoniji tesko naci bilo sta za manje od 50 evra noc, osim ako nije 1km od mora. Link to comment
Recommended Posts