Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grčka an ženeral

Featured Replies

Dobra jaga moze da se jede i u Mestovu.

Fino je preslavati u Ohridu pri povratku iz Grcke.

• Replies 3k
  • Views 339.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ladno usred Peliona u nekoj taverni u selu blizu smestaja fotke Rodzera Votersa sa gazdaricom. Baba ne zna rec engleskog al njen sin kaze da su prijatelji i da svake godine dolazi van sezone. Nadrealn

• Počela je kalendarska jesen a mi se još nismo mentalno oprostili od leta. 12. septembra smo ispratili poslednje goste leta 2025, igrom slučaja baš forumaše odavde. Prvi gosti su došli 17.juna, posledn

• halloween
    halloween

Pre putovanja na Krit, a i drugde u Grčku, nije loše pročitati Grčko leto Žaka Lakrijera, Grčka ostrva od Lorensa Darela i Kolosa iz Marusija od Henrija Milera. Druga i treća su pisane pre oko 80 godi

Posted Images

vidi se da nikada nisi jeo kod dzoka. u grckoj (a to mozemo da prosirimo na ceo mediteran) ne postoji ovakva jagnjetina.

neko je pitao - jeste ima dva javora u mrzencima, i to je objasnjeno ovde ali ajd ponovo. prvi na koji naidjes s desna kod benzinske pumpe je otcepljeni, javor - agapi . pravi stari javor je kilometar dalje u centru sela i i dalje je popularniji. oni koji su jeli u oba (ja nisam) kazu da nema nikakve razlike posto je novi gazda sa sobom poneo i recept za jagnjetinu. vecina gostiju ipak pokusava da bude verna starom javoru i ide u novi samo ako je ovaj prvi prebukiran sto nije retko tokom leta. po slikama koje sam video i po iskustvu ljudi kojima verujem a koji su bili na oba, kazu da je jagnjetina istovetna 100%. ono sto mnogi ne stignu da probaju od pecenja su jagnjeci kotleti koji su brutalni i rekao bih bolji od jedno 80% onih po grckoj. dzoko mi je rekao da grci (koji su mu pored srba glavna klijentela) u kafanu dolaze na kotlete i da pecenje skoro uopste ne jedu.

stari dzoko i dalje sedi u kafani i pozdravlja goste a tu je i njegov sin koji konobarise. obojica su inace veliki grobari (bio sam u kafani kad je partizan u njukastlu prosao u LS, bilo je masovno preturanje stolova i rusenje inventara cemu sam se i ja, delom kao posteni cigan a delom pijan kao bulja od zolte, pridruzio)

Edited by yolo

Kefalonija oii Lefkada?

Kefa, ne razmišljaj uopšte. :fantom:  

Avion, na plaži, 29C max. -_-

Najveća aktivnost da ubacim led u ouzo.

Kefa, ne razmišljaj uopšte. :fantom:  

to je to

Hvala svima. To ću onda da gledam.

Ako neko zna dobar app da ga ima u ponudi kod nas neka javi.

tamo ti je trusno tlo :fantom:

Ih zabole me.

Neka nema gadnih virusa.

Hvala svima. To ću onda da gledam.

Ako neko zna dobar app da ga ima u ponudi kod nas neka javi.

Nešto ovako:

https://mitos-travel.com/Grcka_Leto/Kefalonija/Vila-Antula/

Verovatno najbliže plaži što ćeš naći u ponudi naših agencija.

Hvala lepo. :)

Ako i ti nadješ nešto za preporučiti, baci link.

Čini se da belvi ima najbolju ponudu Kefalonije avionom.

• 3 weeks later...

Mislim da ću opet na Tasos. 

Nije predaleko, Iz keramotija trajekt na svakih sat i po, a nije ni preskupo za auto. 

E sad samo zabosti neki brutalan a jeftin smeštaj :)

Gde ste odsedali?

Za odmor sa malom decom sve preporuke za http://karavitsi.gr/home/ Neos Marmaras. Veliko dvorište, hladovina, ležaljke i na travi i na maloj plaži, sobe uredne i čiste sa svim potrebnim elementima (kunjinica, frižider, cediljka za limun :), roštilj, mali kafić... E sad, mi smo bili do pre neki dan i nije bila gužva, može možda da bude problem kada je sve puno

Za odmor sa malom decom sve preporuke za http://karavitsi.gr/home/ Neos Marmaras. Veliko dvorište, hladovina, ležaljke i na travi i na maloj plaži, sobe uredne i čiste sa svim potrebnim elementima (kunjinica, frižider, cediljka za limun :), roštilj, mali kafić... E sad, mi smo bili do pre neki dan i nije bila gužva, može možda da bude problem kada je sve puno

To je onaj kao paradise beach?

Bio sam u Neos Marmarasu nekoliko dana ali u gradu.

.