smorenko Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 Brod ne može da se igra bez mnogo rotacija. 46 utakmica i desetak perioda gde se u rasponu od 7 dana igraju tri utakmice, i na sve to još dva kup takmičenja... A mora da se trči inače ništa od plasmana. Ne vidim drugo rešenje osim obilnih rotacija. U svakom slučaju Njuka je sigurna za drugo mesto i direktnu promociju, a Reading za doigravanje. Za preostala tri mesta u doigravanju konkurišu četiri ekipe od kojih su Lemurovi puleni u najtežem položaju jer u preostala tri kola idu u goste dvojici direktnih rivala - Hadersfildu i Venzdeju. Lidsu (crkli dabogda) će takođe biti teško jer imaju dva gostovanja tako da realno deluje da ili oni ili Fulam ostanu na 7. mestu. Apsolutno. Rotacija je neophodna i da bi sto vise igraca dobilo priliku. Tako je i u Liverpulu radio. Voleo bih da Lids ostane tu gde jeste.
Lancia Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Apsolutno. Rotacija je neophodna i da bi sto vise igraca dobilo priliku. Tako je i u Liverpulu radio. Voleo bih da Lids ostane tu gde jeste. e ispasce ti Njukasl ekspresno za godinu dana idem sad kod Haicanke na vudu obred.
smorenko Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 e ispasce ti Njukasl ekspresno za godinu dana idem sad kod Haicanke na vudu obred. :( samo ne vudu obred, i to haicanski. stedi pare, mozda nece biti potreban i obred. videcemo da li ce rafa ostati i ak oode, ko ce doci umesto njega. nesto me nerviraju, bez nekog posebnog razloga.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Smorenko sta mislis o Gejlu kao prvom spicu za u Pl od jeseni? Selvi, Richi, Lashel, Clark, Darlow, pa i Yedlin su po meni igraci oko kojih treba nadograditi tim... Uz Atsua, Hejdena i jos poneke koji bi upadali kao rezerve.. Treba pogoditi i sa nekim novim Cabayeom i Papis Siseom ( dok mu se igrao fudbal) :) Za naseg Mitroglua ne znam sta da pricam, gotivim i njega, a i Njukasl previse tako da ne znam ni ja stvarno... A da, i Rafu najuriti sto pre to bolje!
smorenko Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 Gejl je super odigrao prvi deo, ali posle povrede nikako da se vrati. Mislim da on ima i psiholoski problem. U Palasu nije dobio pravu sansu, ali bih da se pitam kupio svakako jos jednog iskusnijeg igraca, Marfija prodao, a Mitra bi zadrzao. Gejl kao osnova da i svakako da sluzi u rotaciji, kao i Mitar kome to lezi, ali mislim da je jos jedan napadac neophodan. Pereza bih prodao, prvom prilikom kad neko za njega ponudi pristojnu sumu. Selvi je super igrac i njegov pregled igre i ta duga lopta su super, ali ga jebe glava i to je ono sto ga je sprecilo da napravi bolju karijeru. Ako taj problem kontrolise, moze da bude igrac za narednih 5 godina. Svakako da pored ovih koje si nabraojao, ima mesta i za Hejdena. Ono sto mene brine oko novih transfera za narednu sezonu jeste koliki je uticaj Grema Kara i jos bitnije koliko je Esli spreman da nastavi da slusa ono sto mu Rafa kaze ili ce opet poceti da se pravi pametan. To je jedan i od razloga zasto niko nije dosao u januaru i zasto je Rafa iskuliran. Esli hoce da zaradjuje i na preprodajj igraca i nije bio srecan dovodjenjem nekih igraca (Marfi) koje kasnije nece moci da poda. Tu negde lezi i odgovor oko Rafinog ostanka. Ocigledno je da mu prija u klubu. Ako se Esli ponovo krene da luduje, Rafa odlazi i pitanje je ko onda dolazi. I jos vaznije, u kom pravcu se krece politika kluba. Zato i mislim da je potrebno da on ostane bar jos sezonu dve, kako bi se klub stabilizovao u Premijer ligi (ako udje, a verovatno hoce). Ja nisam njegov veliki ljubitelj i nije bas da uzivam u lepoti igre, ali sad je potrebna stabilizacija celog kluba.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Ok, slazem se da je Rafa ime koje moze da se suprotstavi ludom Esliju i da mozda poveca ambicije klupa u PL, ali ja ga jednostavno uopste ne volim kao trenera jbg! A posto je Ayoze tvoj favorit za najuriti, moj najveci je Anita...
copkillah Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Jokan gubi od četvrtog minuta iz penala i posle 20 minuta, okenuli na 2-1 sjajna zabava
radnik Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 E fala vi, prebacujem. Ja gledao whu-eve i bas hocu da napišem koji smor od meča.
Recommended Posts