Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Championship 2016/17

Featured Replies

pa valjda je imao neku tešku povredu pre metar dana.

Pa i pre te povrede nije mnogo igrao, a ono malo sto je igrao uvek je dao gol.

• Replies 402
  • Views 34.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ne igra zato sto gayle razvaljuje (najbolji strelac lige sa 20 golova), a rafa igra samo sa jednim spicem.

To znamo, ali danas je u odsustvu gejla startni špic bio 1 daryl murphy :isuse:

sad tek videh sastav, blamira se konobar.

reading i leeds ne gube bodove, o brightonu da ne govorim... bice tesko jokanu da se uglavi u playoff iako stvarno lepo igraju, da nisu masili one silne penale sad bi bili tamo.

reading i leeds ne gube bodove, o brightonu da ne govorim... bice tesko jokanu da se uglavi u playoff iako stvarno lepo igraju, da nisu masili one silne penale sad bi bili tamo.

Jos 18 kola ima da se igra, Fulam deli samo 3 boda do 6.mesta. Ko sto bi Vermezovic rekao svi su tu :)

• Author

Zasto Mitrovic ne igra.

Mitar je ocajno odigrao u subotu u kupu protiv Oxforda, promašio 3 zicera i penal. Newcastle je izgubio 3:0.

Murphy je više po Rafinoj volji, zato što ga ne jebe glava. Tokom cele jeseni, Rafa je pričao kako Murphy dobro trenira i kako će dobiti priliku. Mislim da sam već pisao o tome da Rafa baš i ne veruje Mitru puno, najviše zbog temperamenta.

Rafa voli da rotira, tako da me ne bi čudilo da Mitar zaigra u subotu, pošto se Murphy i nije baš proslavio sinoć, nisam ga video na terenu.

Shelvey je sinoć opet super igrao, ali i njega jebe glava. Imao je par baš seljačkih poteza. S njim win ratio je 78%, a bez njega nešto ispod 40%.

Ovim nerešenim od sinoć, polako se vraća borba i za drugu poziciju. Razlika u odnosu na Reading je sad 4, i mislim da imamo utakmicu više, a ni Leeds nije daleko. Ima tu još dosta da se igra, svašta može da se izdešava.

Mitar je ocajno odigrao u subotu u kupu protiv Oxforda, promašio 3 zicera i penal. Newcastle je izgubio 3:0.

Murphy je više po Rafinoj volji, zato što ga ne jebe glava. Tokom cele jeseni, Rafa je pričao kako Murphy dobro trenira i kako će dobiti priliku. Mislim da sam već pisao o tome da Rafa baš i ne veruje Mitru puno, najviše zbog temperamenta.

Rafa voli da rotira, tako da me ne bi čudilo da Mitar zaigra u subotu, pošto se Murphy i nije baš proslavio sinoć, nisam ga video na terenu.

Shelvey je sinoć opet super igrao, ali i njega jebe glava. Imao je par baš seljačkih poteza. S njim win ratio je 78%, a bez njega nešto ispod 40%.

Ovim nerešenim od sinoć, polako se vraća borba i za drugu poziciju. Razlika u odnosu na Reading je sad 4, i mislim da imamo utakmicu više, a ni Leeds nije daleko. Ima tu još dosta da se igra, svašta može da se izdešava.

Utakmicu manje ima NewC...

Lepo™ je videti da je suđenje grozno i u čempionšipu, ne samo u PL...

Odgledao sam poslednjih 5 minut Newcastle-Derby i video jedno 2-3 sudijske greške koje su za neverovati... Start golmana Derbija na 35 metara od svog gola  sa dve noge nije okarakterisan ni kao faul, a zatim je isti golman napravio faul za žuti u 16 Newcastala, napravivši ipon na odbrembenim igarčom, ali ni to sudiji nije bilo dovoljno da svira faul... Pa jebo te, nemožeš verovati šta se tu svira...

Mitar pobedio... :)

Kakvi rezultati u league two, 1 nerešena, 1 pobeda gostiju i 9 domaćih. To nema ni u Bosni

Kakvi rezultati u league two, 1 nerešena, 1 pobeda gostiju i 9 domaćih. To nema ni u Bosni

Koji tim tamo pratis, crni ti?

Izgleda mrka kapa i od Lidsa ove godine, Notingem je prso po prilici za sva vremena.

Ne pratim, nego ušao na middle.com da vidim šta je to Mitar uradio, a liga ispod sve jednoobrazno

Ne pratim, nego ušao na middle.com da vidim šta je to Mitar uradio, a liga ispod sve jednoobrazno

:lolol:

Dobra! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.