March 17, 20178 yr Bristol dao gol u 60.min prvog poluvremena, nadoknada 14 minuta. Neko je skrsio vrat u 8. min.
April 8, 20178 yr Šelvi umalo sa svoje polovine protiv Srede... Prečka se još trese... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
April 17, 20178 yr A u prošlom je dao dva sa igračem manje kakva vrteška Fulama, Lidsa i Sheff Wednsdeya od 5 do 7 mesta iz minuta u minut Edited April 17, 20178 yr by levi
April 17, 20178 yr Sad visi Leeds tri kola pre kraja Za to vreme Brighton & Hove napušta Championship posle samo 5 god od ulaska https://twitter.com/henrywinter/status/854000015097901056 Edited April 17, 20178 yr by levi
April 17, 20178 yr Jel neko uopste uspe da pogodi rezultate na prognozi lil kladjenju? Lids & Notingem
April 17, 20178 yr Teško. Preteška liga jednom sam ja pogodio čitavo kolo... posle tog kola sam redovno padao a igrao sam samo po nekoliko utakmica.. Edited April 17, 20178 yr by BlackGeorge
April 18, 20178 yr Author kako rafini puleni umeju sami sebi da se useru u zivot. sampioni u primanju gola na kraju poluvremena odnosno utakmice. voleo bih da jokan bude treca ekipa ekipa koja ce uci u pl, naravno ako ovi majmuni uspeju da odrze prednost u odnosu na hudersfil odnosno reding.
April 18, 20178 yr kako rafini puleni umeju sami sebi da se useru u zivot. sampioni u primanju gola na kraju poluvremena odnosno utakmice. voleo bih da jokan bude treca ekipa ekipa koja ce uci u pl, naravno ako ovi majmuni uspeju da odrze prednost u odnosu na hudersfil odnosno reding. I ako se udje u PL, zameniti onu budalu od Beniteza, previse, previse rotacija . Sledeca sa Prestonom za mirna zadnja 2 kola valjda..
April 18, 20178 yr Brod ne može da se igra bez mnogo rotacija. 46 utakmica i desetak perioda gde se u rasponu od 7 dana igraju tri utakmice, i na sve to još dva kup takmičenja... A mora da se trči inače ništa od plasmana. Ne vidim drugo rešenje osim obilnih rotacija. U svakom slučaju Njuka je sigurna za drugo mesto i direktnu promociju, a Reading za doigravanje. Za preostala tri mesta u doigravanju konkurišu četiri ekipe od kojih su Lemurovi puleni u najtežem položaju jer u preostala tri kola idu u goste dvojici direktnih rivala - Hadersfildu i Venzdeju. Lidsu (crkli dabogda) će takođe biti teško jer imaju dva gostovanja tako da realno deluje da ili oni ili Fulam ostanu na 7. mestu.
April 19, 20178 yr Reading ima + 2 gol razliku i odnos pobeda i poraza 24/12... To treba umeti... Cini mi se da njima Noric dade 7 komada pre nekoliko kola.... vrv su imali jos par takvih slucajeva onda:)