August 12, 20168 yr Author Ja bih da cestitam svom protivniku u prvom kolu. Imala 10 minuta sinoc da namestim tim, ne stizem nista vise da diram do pocetka.
August 12, 20168 yr Ja bih da cestitam svom protivniku u prvom kolu. Imala 10 minuta sinoc da namestim tim, ne stizem nista vise da diram do pocetka. Tolaa je Murinjo pppremera.
August 12, 20168 yr De Gea,Stones,Van Anholt,Lafferty,Redmond,Barkley,Tadic,Gilfy,Aguero,Kane,Ibrahimovic Ludnica
August 12, 20168 yr ma kakvi jinxes, evo ga tim :P :D realno je sramota sto 1 navijacu sekte moram ovo pricati, ali mk ti propusta prvo kolo -_-
August 12, 20168 yr realno je sramota sto 1 navijacu sekte moram ovo pricati, ali mk ti propusta prvo kolo -_- kao i jos dvojica. ne pravim tim za prvo kolo e: pardon - trojica e2: imam i novi vizuelni identitet dakle spreman sam za gornji deo betona -_- ^_^ Edited August 12, 20168 yr by MancMellow
August 12, 20168 yr horizontalne i vertikalne pruge :o jeste beton ali ima valjda neki nivo majkumu... Edited August 12, 20168 yr by malkin
August 12, 20168 yr kao i jos dvojica. ne pravim tim za prvo kolo e: pardon - trojica sve u svemu, u prvom kolu izlazis na megdan s 10 igraca. zanimljiva strategija, moram priznati
August 12, 20168 yr To je to, ne otvaram više sajt do kasno u subotu.kako možeš, daj neki savet, pouku... prčkam po timu svakih pola sata, napraviću neko teško sranje