Svarog Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 ocemo li se obarati Redorane? moj otac kaze da je za stanje u srpskoj drzavi najvise kriv Knez Lazar. kaze da je samo trebao da se skloni Turcima, da izadje to jutro na Kosovo Polje sa pecenim jaricima, kajmakom... i da ih uz pesmu isprati do Budimpeste. ali, Lazo, glava srpska hoce da se junaci. te u skladu s tim, ja mislim da bi i tebi bilo najpametnije da me uz pesmu propustis do Broda, iskoristi neke transfere koji ce ti znaciti za iduca kola, idi u minus junacki... a mozemo i da se obaramo. kako ti volja.
levi Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Kako sam ispao iz forme, sve sam zaboravio šta sam planirao, koga da dovedem, ko s kim igra, ko je hot a ko not
goofs Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Dzaba ti bilo kakva planiranja kad samo ulecu raznorazne povrede i suspenzije
malkin Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 transfer in: Walker ja i igrača sa ovneršipom od 35% pokvarim
ducca Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Pa dokle vise - jebenog Zahu drzim 2 tekme kuci nista i prodam on Chelsiju gol i asist
Calavera Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 u finalu kupa gilfi protiv brace iz buljarice, cestitke obojici! Kuppp™
San Epifanio Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Posle tankih rezultata na gornjim spratovima, da se vratim borbi za opstanak u Premeru. Posle dva poraza napokon pobeda i to kad sam joj se najmanje nadao. Ono sto ne valja je to sto je i konkurencija bila uspesna.
Behemoth Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Pobedio sam u ovom kolu na fantaziju kao Pusi na izborima. Mislim da imam najbolji rezultat u klasiku, ali sam i dalje blizu opasne zone u Premeru. Tempirao sam formu za najbitniji deo sezone.
Pokojni Ruxin Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 El si ti pulđanin? Ako jesi duvaj ga čestitke..zanemarujem koriščenje ovih pederskih pomagala
Behemoth Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 E da, zaboravio sam da pomenem da sam odigrao bench boost. A jbg Ruxine, vise od pola tima nam se poklapalo, plus sam otisao u minus da bih doveo Vardija. Mada iz ove perspektive i da sam zadrzao Kuna, rezultat bi bio jos bolji.
Pokojni Ruxin Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Ma zaslužena pobeda, nema šta. Mrzi me da računam ali verovatno da bi svakako dobio, finom si me razlikom opro. Opušteno, ne marim ja mnogo za h2h. On za mene još manje. :D
jiraiya Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 imao sam Zahu pre odlaska na AKN, kupio sam ga ponovo onog trenutka kad su ga mediji na ostrvu popljuvali zato što nije izabrao njihovu repku
Gylfi Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Gilfi srećno u finalu, kidaš sezonu. Hvala stari protivniče, nisam mislio da ću se izvući sa -4. Walker i CP najviše prevagnuše bodove.
Recommended Posts