Remi Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) Malkine, nema univerzalnih saveta koji bi ti mogli pomoći. Nego, pogedaj ti ponovo tim, pa ubaci Wolšilda za 4,5 umesto onog iz odbrane od 5,5 prva sezona mu je u klubu, nije da se baš dokazao na tako visokom nivou, i Fegulija ubaci za 5,5 umesto midlfildera od 7,5 milki za koga znaš duboko u sebi da si se zajebo, promeni rezervnog golmana za Jakupoviča koji staje 4m, i taman si namakao potrebnih 3,5 meleona koliko cenim da ti fali za trio Kun-Ibra-Vardi. Edited August 12, 2016 by Remi
Segundo Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Ako ima neko slobodno mesto u nekoj od PPP liga, šaljite kod. Rešio da se aktiviram posle sezone pauze. [emoji4] Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Svarog Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) ima u Betonu. neophodna oprema za učlanjenje: - 1 gajba piva (bilo koje domaće, ali lager, ne IPA ili pšenično) - 1 overena izjava u opštini kojom se obavezuješ na nekorišćenje boostova protiv osnivača lige - 1 aktivan nalog na PPP forumu, a koji nije trenutno banovan zbog postovanja na delu "Sport" - 2 fotografije sa belom pozadinom, ne starije od šest meseci Edited August 12, 2016 by Svarog
levi Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Podeli sa nama levi :) <_< https://fantasyfootballfirst.co.uk/team-performance/game-difficulty-checker-2/
Bogotac Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Znaci hiljadita verzija,ne moze sve da se skocka,nema sanse,poludeo sam
Pokojni Ruxin Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Malkine uglavnom igramo u formaciji 3-4-3. Takođe gledaj da mnogo ne pametuješ sa igračima kojima nije zagarantovana minutaža, nego ono sigurica. I nikako ne startuj bez pogbe #naučimalkina
Svarog Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 trenutno stanje u Betonu: 01. OFK Poljance - Svarog02. ? - Bogotac03. Dendina jetra - Kanzas siti zez04. Sumadijski Nistaci - Porucnik Vasic05. Glad All Over - Beowl06. Limanac UTD - Keljans07. ? - Sabahudin08. Mean Machine - Remi09. 25_maj - 25_maj10. Morževi Junajted - Zoidberg11. FC Psychocandy - Nevernik12. FCUnitedOfMadchester - MancMellow13. ? - (crvletov drug)14. ? - Segundo ono što nisam uspeo da povežem je čiji su timovi "LIFESTYLE" i "djubretari"
Remi Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 neophodna oprema za učlanjenje: - 1 gajba piva (bilo koje domaće, ali lager, ne IPA ili pšenično) - 1 overena izjava u opštini kojom se obavezuješ na nekorišćenje boostova protiv osnivača lige - 1 aktivan nalog na PPP forumu, a koji nije trenutno banovan zbog postovanja na delu "Sport" - 2 fotografije sa belom pozadinom, ne starije od šest meseci -minimun 6 meseci suspenzije zbog premlaćivanja sudije, igrača ili nekog od članova stručnog štaba protivničke ekipe, i to na gostujućem terenu.
Svarog Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 LIFESTYLE-Bogotac ok. znači da su "djubretari" Sabahudinovi. za sada čekamo još Segunda i ovog novajliju Cvrletovog da upadnu. ako nisam nešto pobrkao deadline je sutra oko podneva.
Pokojni Ruxin Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Loše je pre početka takmičenja imati tim koji ti se ne sviđa, ali imati tim koji ti se sviđa je prokleta katastrofa. Ja opravio jedan takav pre 2 dana i plašim se da se ulogujem od tad. Što samo znači jednu od dve stvari. 1) Uskoro ću da zaključim gde sam sve zajebao pa ću da osvanem neuspešno pokušavajući da ispravim što se grbo rodi 2) Tek ću sutra da zaključim gde sam se sve zajebao :(
Bogotac Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Loše je pre početka takmičenja imati tim koji ti se ne sviđa, ali imati tim koji ti se sviđa je prokleta katastrofa. Ja opravio jedan takav pre 2 dana i plašim se da se ulogujem od tad. Što samo znači jednu od dve stvari. 1) Uskoro ću da zaključim gde sam sve zajebao pa ću da osvanem neuspešno pokušavajući da ispravim što se grbo rodi 2) Tek ću sutra da zaključim gde sam se sve zajebao :( Ja jok,malo mi fali da napravim tim koji mi se svidja,mada to obicno donese losije rezultate
malkin Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 ja sam sad stavio Pogbu i super mi se skockao tim, skroz sam zadovoljan. jedina dilema mi je Pedro ili Rašford...
Kanzas siti zez Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Malkine, prepisi draft tim- bolje od onoga ne mozes da sastavis
Recommended Posts