Timmi Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 cestitke drugu gulfiju evo donosim prelazni pehar za mene losa sezona, sto zbog manjka zainteresovanosti i paznje, sto zbog niza nesrecnih okolnosti. vidimo se sledece sezone, valjda.
ubibobi Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Cestitke Sokolovicima i Gylfiju na zasluzenim titulama :) Sto se mene tice,bila je ovo ok.sezona,zadovoljan sam osvojenim 3.mestom i plasmanom u LS
Timmi Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 jadan ti, samo plasman u 5k :( da :( ozbiljno, ovo je bilo jako lose do poslednjih par kola
Daddy Cool Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Hvala. Moram da kažem da sam zavirivao u mrtvi Segundos non-stop, za malo da te iznenadi. Mada realno bila bi nepravda. Vidis koliko sam ja dekoncentrisan... dva kola pre kraja, kad je stanje na tabeli bilo 66-65-63, ja sam kapirao da mi je dosta jos jedna pobeda za Top 2 i promociju. Kao da je pobeda 2 boda...
goofs Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Jesam li ja lud ili nisu jos uvek skinuti kazneni poeni za poslednje kolo? Tj u h2h su mi skinuti, ali u klasiku nisu!?
Redoran Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 (edited) Nakon 48 sati borbe sa samim sobom izlazim kao pobednik i manirom vrhunskog zen šamana prihvatam finiš sezone onako kako ga je Allah dž.š. izrežirao. Imao sam svoju sudbinu u svojim rukama jer mi je pobeda garantovala četvrto mesto (i pobedu u baražu za Brod). Tog kapitala sam se dobrovoljno odrekao retardiranim oslanjanjem na vedete Liverpula i Sotona. Ali čak i taj amaterizam je mogao da prođe bez posledica pod uslovom da Poručnik pobedi mog petoplasiranog pratioca (Đubretara) i tako ga spreči ga da od mene preuzme 4. mesto. Poručnik je to i učinio, odigrao je muški za mene i tesno pobedio. To jest, do trenutka konačne korekcije bonusa koja ga je sa +2p spustila na -1p, Đubretarima donela četvrto mesto i ulazak u Brod a mene ostavila u Betonu za narednu sezonu. Poručnik je ujedno ostavio 5p na klupi i to na prvoj izmeni koja, avaj, nije mogla da uđe. Realno samo zbog izbora tima u poslednjem kolu ne zaslužujem ništa bolje od Betona i upućujem iskrene čestitke Remiju i Đubretarima (i naravno 25. maju i Mancu). Daću sve od sebe da u novu sezonu uđem još gluplji i netalentovaniji. Edited May 23, 2017 by Redoran
ubibobi Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 I pored svega iznetog,smatram da je od neprocenjivog znacaja za Beton ligu,cinjenica da ce nas i sledece sezone uveseljavati mecevi Redoran vs Svarog :)
Svarog Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Pustio sam ga da pobedi ove sezone a sve u nadi da ce se nekako dokopati Broda, pa da ja na miru igram ovde. Al izgleda dzaba.
milan037 Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Kad se ocekuje update za novu fantasy premier league sezonu? Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Behemoth Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Ja mislim negde polovinom jula da su rekli. Sent from my iPhone using Tapatalk
adasevic Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Uvode i draft na fantazi... https://imgur.com/a/F5Lw7
Behemoth Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Da da, konacno nece biti vise potrebe određivati redosled biranja. Ili se bar nadam. Nemam pojma kako će draft da izgleda, ali možda bih probao ponovo da ga igram.
cvrlle Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Kad krece nova sezona? 10. valjda. vec je krenulo http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=20507
Recommended Posts