Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

@ Manc

Izbacuj te zadnje vezne pod hitno.

al ne moze da se uklopi onda u kintu :( mozda vidim nesto...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

drug na Cvrleta dodat u Beton. tacnije poslat mu je kod preko veze koju ima u Savezu. racunam da sam osigurao glas na sledecim izborima za gazdu na PPP fantazi, je l tako Cvrle?

Posted

drug na Cvrleta dodat u Beton. tacnije poslat mu je kod preko veze koju ima u Savezu. racunam da sam osigurao glas na sledecim izborima za gazdu na PPP fantazi, je l tako Cvrle?

Grizes ruku koja te hrani? Dobro™.

Posted

Otključana IP adresa, ćeraćemo se mi još.... :P

Posted

Posted

Posted

Strašno, nikad nisam počinjao ovako nespreman, večeras malo da pogledam i to je  to. Sutra pre utakmice ništa, što i nije tako loše

Posted

kako možeš, daj neki savet, pouku... prčkam po timu svakih pola sata, napraviću neko teško sranje :isuse:

Ne kapiram opcinjenost Stounom... Em je stoper koji nije nesto ukljucen u napad, em je tek stigao pa je pitanje dal ce biti i u 11. A vidim da je medju najkupovanijima...

Savet ti je vec dao neko - preskaci zadnje vezne, gledaj stopere koji daju golove i bekove koji ucestvuju u igri. 

Svonsi se fino raspao, mada su doveli Borhu Bastona i Ljorentea, pa su u spicu pristojno jaki. Ali ne kapiram ko ce da im drzi odbranu kad je otisao Vilijams...

Posted

Dajte neki sajt gde mogu da vidim gotovo sažvakano ko ima kakav raspored u prvih mesec dana. Hvala

Posted

živ bio adasevicu, umem ja da sastavim tim, nego pitam za savet kako da prestanem da ga menjam svaki čas...

Posted

Neverovatnu startnu postavu sam sastavio. 3 sata sam ugurivao, uglavljivao, izglavljivao i na kraju sam uspeo da skockam dobitnu kombinaciju. Sad gledam u startnih 11 i divim se sebi. A znam da ce se sve to rasprsiti sutra oko 2 :(

Klupa mi je otuzna, ali jbg, sta da se radi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...