Jump to content
IGNORED

Serie A 2016/17

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

7:3 na Olimpicu. Bas bizarna utakmica. Da sam Inzaghi, pizdio bih na odbranu koja je primila 3 gola sa igracem vise. Ako se Roma ne dozove veceras, mogao bi Lazio i do 3.mjesta do kraja prvenstva.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

270

• Meazza

178

• MiddleClass

138

• gervasius twinkleminkleson

96

Posted

Cak ni mi ne mozemo da ispustimo 8 bodova u cetiri kola, mada necemo biti drugi ako ne dobijemo danas.

Posted

Inter osvojio valjda bod od pocetka aprila. 

Kao nagradu za taj ucinak, Pioli izgleda dobija klupu Fiorentine. 

Posted

Inter osvojio valjda bod od pocetka aprila

Tankiranje? Nece ni oni niti Milan da se bakcu Ligom Evrope.

Posted

A moguce, ali sta znam, previse mi je ovo blamiranja. Sumnjam da svjesno gube, ali da su izgubili motivaciju u nekom trenutku kad je bilo jasno da ce ostati bez CL, moguce. 

Posted

Lacijeve goleade bi mogle biti predmet nekog buduceg kalcopolija.

Posted

Spaliti, poorati i posuti pepelom :fantom:

Posted

Lacijeve goleade bi mogle biti predmet nekog buduceg kalcopolija.

Zasto? Lazio je i protiv Rome, bez Immobilea, pokazao da je napadacki mnogo zajeban, a nije bas da je ta utakmica nastimana.

Tottijeva Zlatna kopacka iz 2007. je sumnjivija 100 puta, sve sa odbranom Cagliarija koja mu servira golove na tacni da bi pobijedio Van Nistelrooya. :fantom:

Posted

Pa i kolo pre rimskog derbija je bilo 5:2 6:2 kolko vec.

Inter je imao 7+ jedno 3-4 tekme u zadnjih mesec dana. Kod zabara nista ne iskljucujem.

Za to vreme Dzekson trpa ovu severnu buraniju :fantom:

Posted

Pa i kolo pre rimskog derbija je bilo 5:2 6:2 kolko vec.

Nabili su Palermo, 5 komada za poluvrijeme. Rekoh, jest svasta nesto sumnjivo u Italiji no ako necemo vjerovati u cestitost 1 Sicilijanaca, kuda ide ovaj svijet? :( :D

Posted

Milan jeste odron, ali ovo je vrhunsko poluvreme Rome, neki losiji golman od Donnarumme bi pod ovim rafalima primio barem 4 komada . Samo mi nije jasno kako je moguce da ovoliko osciliramo?

Posted

Tottijeva Zlatna kopacka iz 2007. je sumnjivija 100 puta, sve sa odbranom Cagliarija koja mu servira golove na tacni da bi pobijedio Van Nistelrooya. :fantom:

U, sad si mi reko opasno :fantom:

Bole Tottijeve trojke i kopacke :fantom:

Posted (edited)

U, sad si mi reko opasno :fantom:

Bole Tottijeve trojke i kopacke :fantom:

Naravno. Znaš da on ima negativan skor u rimskom derbiju? :fantom: P44W15D12L17

EDIT: zdrav banter na stranu, ovo što milanski klubovi igraju je stvarno kriminal. Roma profesionalno odrađuje rossonere, sreća za Milan da je Džeko njihov navijač inače bi im dao još koji.

Edited by ArleKino
Posted

Bolje da izgubimo, prezirem Ligu Evrope. Nek ide Atalanta, to je zanimljivo klubovima tog ranga.

Posted

Zasto? Lazio je i protiv Rome, bez Immobilea, pokazao da je napadacki mnogo zajeban, a nije bas da je ta utakmica nastimana.

Te sezone je i Alfonso Alves bio ispred RvN :fantom:

Lep gol El Saravija, brz odgovor na Milanov gol.