May 5, 20177 yr toti je nesto sto se uopste vise ne desava u fudbalu.da je imao bolju upravu bio bi vise puta prvak evrope. nije tu lova u pitanju.navijaci sirom sveta bi voleli da imaju nekog svog totija.toti je prica o vernosti.to je kao o nekoj zeni ili muskarcu.. Sjajna definicija. A Midllove postove obrisati urgentno.
May 5, 20177 yr Nikad nisam zeleo da ga vidim u Milanu, to mi je potpuno nezamislivo. Bilo mi je zao i kad je Nesta otisao iz Lacija, bez obzira sto sam znao da je jedan od najboljih na svetu i sto je presao bas u klub za koji navijam. Naravno, brzo sam se navikao na ideju :) , ali tada mi je bilo stvarno zao da takva legenda kluba i kapiten ode u neki drugi klub.
May 5, 20177 yr Nije bilo FM izdanja a da ga nisam doveo kod papa Silvija, obicno u nekoj trecoj sezoni. Doduse, 2014. sam poslednji put igrao.
May 7, 20177 yr Author Inter hoce De Rosija... Majko mila, ima li gadnijeg aktivnog igraca Rome? Ti Tottija vec penzionisao? :D Jesam... :D
May 7, 20177 yr Mali djavo Ljaja Steta za crveni, jeste bio grub start, ali je Akva startovao na loptu i odneo je.
May 7, 20177 yr Lazio utrpao petardu Sampdoriji za poluvrijeme, gosti sa desetoricom od 18.minute. Balde Keita se opasno raspucao. Jesu li mu obećali da će ga prodati u neki jači klub ako se unormali ili mu je došlo iz guzice u glavu? EDIT: 6:1, šesti strijelac (Lulić). Edited May 7, 20177 yr by ArleKino