John Coltrane Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 toti je nesto sto se uopste vise ne desava u fudbalu.da je imao bolju upravu bio bi vise puta prvak evrope. nije tu lova u pitanju.navijaci sirom sveta bi voleli da imaju nekog svog totija.toti je prica o vernosti.to je kao o nekoj zeni ili muskarcu.. Sjajna definicija. A Midllove postove obrisati urgentno.
MocaVukotic Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 jedini romin igrač ikad koga sam želeo da vidim u interu.
Meazza Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Nikad nisam zeleo da ga vidim u Milanu, to mi je potpuno nezamislivo. Bilo mi je zao i kad je Nesta otisao iz Lacija, bez obzira sto sam znao da je jedan od najboljih na svetu i sto je presao bas u klub za koji navijam. Naravno, brzo sam se navikao na ideju :) , ali tada mi je bilo stvarno zao da takva legenda kluba i kapiten ode u neki drugi klub.
goofs Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Nije bilo FM izdanja a da ga nisam doveo kod papa Silvija, obicno u nekoj trecoj sezoni. Doduse, 2014. sam poslednji put igrao.
MiddleClass Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Inter hoce De Rosija... Majko mila, ima li gadnijeg aktivnog igraca Rome?
ArleKino Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Majko mila, ima li gadnijeg aktivnog igraca Rome? Ti Tottija vec penzionisao? :D
levi Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Kako je Dybala sam sebi asistirao od noge Mandžukića, kao od martinele :D
Bogotac Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Ali,dali gol i odma crveni Koliko odvratan klub,nestvarno
crtamOrasi Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Inter hoce De Rosija... Majko mila, ima li gadnijeg aktivnog igraca Rome? Ti Tottija vec penzionisao? :D Jesam... :D
John Coltrane Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Mali djavo Ljaja Steta za crveni, jeste bio grub start, ali je Akva startovao na loptu i odneo je.
crtamOrasi Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Da smo dobili Atalantu i Felazio sad bih tetovirao malog djavola na guzici.
ArleKino Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 (edited) Lazio utrpao petardu Sampdoriji za poluvrijeme, gosti sa desetoricom od 18.minute. Balde Keita se opasno raspucao. Jesu li mu obećali da će ga prodati u neki jači klub ako se unormali ili mu je došlo iz guzice u glavu? EDIT: 6:1, šesti strijelac (Lulić). Edited May 7, 2017 by ArleKino
Recommended Posts