Jump to content
IGNORED

Serie A 2016/17

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Nažalost, ne.

Sunderland take a stand against 38 fans who refuse to sit down and evict them with tough message pinned to their empty seat

article-2253642-16AA0139000005DC-691_634

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

270

• Meazza

178

• MiddleClass

138

• gervasius twinkleminkleson

96

Posted

Ako nemaju mnogo navijaca ne znaci da nisu dobar klub i da igraju svoj fudbal. Tradicija navijanja se gradi decenijama a 1 atmosfera je proporcionalna prihodima sportskog drustva. Simpatican po meni ne znaci da se uvek navija za njih. Navija se i protiv megalomanskih klubova koji mogu da si priuste prazne sezone i nastave da prodaju clanske kartice i dresove dok podmladjuju tim. Atmosfera je subjektivni osecaj.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Ako nemaju mnogo navijaca ne znaci da nisu dobar klub i da igraju svoj fudbal. Tradicija navijanja se gradi decenijama a 1 atmosfera je proporcionalna prihodima sportskog drustva. Simpatican po meni ne znaci da se uvek navija za njih. Navija se i protiv megalomanskih klubova koji mogu da si priuste prazne sezone i nastave da prodaju clanske kartice i dresove dok podmladjuju tim. Atmosfera je subjektivni osecaj.

Naravno da je subjektivan osecaj i subjektivno ih prezirem.

Posted

kako ne voleti veneziu u kojoj su u jednom trenutku u seriji a igrali zajedno rambo petković, alvaro rekoba i napred legenda pipo maniero!?

Posted (edited)

Ja ih volim zbog jedinstvenih klupskih boja. :) Ovi dresovi su mi jedni od omiljenih:

venezia_f.jpg

Edited by IndridCold
Posted

I ovi, iz sezone kad je igrao Rekoba:

venezia_f.jpg

Posted

Pravi kič 90-ih na koji smo navikli :)

Jedna mnogo gotivna sa Wiki:

640px-Associazione_Calcio_Venezia_1963-1

Posted

Jel i Roma - Lacio igraju u 12:30h zbog kineske tv publike?  :huh:

Posted

Zbog azijske, najvećim delom kineske, da.

Posted

Zbog azijske, najvećim delom kineske, da.

Malo mi je cudno, ajde Inter - Milan, zbog kineskih gazda, promocije tih klubova tamo...do sad su uglavnom manje bitne utakmice igrane u tom terminu, znaci i to se menja polako.

Posted

Upravo zato i moraju, kako bi držali korak i kako bi uspeli da uzmu deo kolača na tom, trenutno najbrže rastućem fudbalskom tržištu.

Mnogi klubovi su i fizički prisutni u Kini: Barca je otvorila fan shop, školu fudbala i fan zonu na ostrvu Hainan, a Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Bayern i Wolfsburg imaju svoje kancelarije u Pekingu i Šangaju.

Wolfsburg (wtf?) ima čak duplo više followera na svom Weibo profilu, kineskoj verziji Twittera, nego na samom Twitteru :)

Juventus sarađuje sa start-upom Luvforfans na promovisanju Juventusovog branda u Kini, koji je zadužen za širenje baze fanova na kineskim socijalnim mrežama, a u planu su otvaranje škole fudbala i Juventusovih kafeterija po Kini.

Posted

I ovi, iz sezone kad je igrao Rekoba:

venezia_f.jpg

Кронос. :wub:

Posted

Meni je taj termin u 12:30 najgotivniji.

Posted

Mene vise od sutrasnjeg derbija i potencijalnog prilaza rubeu na puskomet brine to sto cemo izgleda prodati Pellegrinija Milanu. Jesmo ih zavrnuli jednom sa Romagnolijem i Bertolaccijem (to je bilo dobro), al ovaj klinac je igrac drugacije klase. Skoro sezonski dabl dabl u golovima i asistencijama sa samo 20 godina, kao b2b veznak a ne napadac, odlicne i fizikalije i tehnika i srce da se ide na noz u svakom mogucem momentu su stvari koje se ne pronalaze cesto. A kad se pronadju onda se ne daju direktnoj konkurenciji, pobobu. Dobro, nije Milan konkurencija al ce ga zavaljati Juventusu na pola ugovora.

Prodaja Strootmana i/ili Manolasa mi ima mnogo vise smisla i mnogo bih lakse pristao nego na ovo.