Jump to content

Serie A 2016/17

Featured Replies

• Author

Zemanova nemoguca misija nije mogla da pocne bolje :)

Orasi jel mogu da opalim keca na vas. Miha nebi trebo da vam napravi problem.

Ma da se ja pitam smanjio bih na 18 klubova, oterao Sasuolo, Kjevo i Krotone i ubacio samo Bari... :D

Nego sledece kolo moze dosta da prelomi, Napoli - Atalanta i Inter - Roma... Sva 4 tima su u lepim serijama i lepo je videti prepun Bergamo protiv Krotonea juce recimo.

• Author

Orasi jel mogu da opalim keca na vas. Miha nebi trebo da vam napravi problem.

Trebalo bi da moze. Iako ce verovatno izrotirati Spalletti nekoliko igraca ne bi trebalo da dovede pobedu u pitanje.

• Author

Ocekivao sam bar nekakav otpor Chieva danas :dry:

Kazace vam Miha. Roma-Toro 0:4 (Beloti, 3x Lajic) :fantom:

Ma da se ja pitam smanjio bih na 18 klubova, oterao Sasuolo, Kjevo i Krotone i ubacio samo Bari... :D

+1

Dvadeset klubova i samo tri tima koja ispadaju u Seriju B su tesko sranje.

Edited by IndridCold

• Author

Bez pobede u 24 kola. Zeman 1 od 1 :fantom:

Samo 22 gola u 24 kola. Zeman 5 u 1 :fantom:

321.gif

Kazace vam Miha. Roma-Toro 0:4 (Beloti, 3x Lajic) :fantom:

:lolol:

Djeko nece morati ni da se umara ovde. Hettrik ide Perottiju. Sva 3 iz penala :fantom:

Edited by crtamOrasi

:ziga:

Napoli rutinski, steta sto daju Kjevu da uopste koristi Bentegodi... Navijam za 7 plus sad, da Dzekson i Beloti prestignu debelog na listi strelaca... Mislim da je Marekov 111. gol upisan danas...

Edited by W.F.C.

Kazace vam Miha. Roma-Toro 4:0 :fantom:

:Hail:

• Author

:Hail:

Middleov redovan kontradjinks doprinos je nemerljiv. Odavno sam siguran da to radi namerno, nas je :heart:

Nemam kome sta da zamerim ovde previse, sem stativi. Ovo bi bilo gotovo i bilo bi ruzno. Lukic sasvim dobar, iznenadjen sam.

• Author

Dobro, sa ulaskom Vermaelena je postalo nemoguce ne primiti barem 1. Njegove i Jesusove pizdarije ne bi mogao da ispegla ni Beckenbauer, pa nece ni Fazio.

Zamalo tacan rez da pogodim. :D

• Author

Brate Middle, sta cemo veceras? :D