February 19, 20178 yr Ma da se ja pitam smanjio bih na 18 klubova, oterao Sasuolo, Kjevo i Krotone i ubacio samo Bari... :D Nego sledece kolo moze dosta da prelomi, Napoli - Atalanta i Inter - Roma... Sva 4 tima su u lepim serijama i lepo je videti prepun Bergamo protiv Krotonea juce recimo.
February 19, 20178 yr Author Orasi jel mogu da opalim keca na vas. Miha nebi trebo da vam napravi problem. Trebalo bi da moze. Iako ce verovatno izrotirati Spalletti nekoliko igraca ne bi trebalo da dovede pobedu u pitanje.
February 19, 20178 yr Ma da se ja pitam smanjio bih na 18 klubova, oterao Sasuolo, Kjevo i Krotone i ubacio samo Bari... :D +1 Dvadeset klubova i samo tri tima koja ispadaju u Seriju B su tesko sranje. Edited February 19, 20178 yr by IndridCold
February 19, 20178 yr Author Bez pobede u 24 kola. Zeman 1 od 1 Samo 22 gola u 24 kola. Zeman 5 u 1 Kazace vam Miha. Roma-Toro 0:4 (Beloti, 3x Lajic) Djeko nece morati ni da se umara ovde. Hettrik ide Perottiju. Sva 3 iz penala Edited February 19, 20178 yr by crtamOrasi
February 19, 20178 yr Napoli rutinski, steta sto daju Kjevu da uopste koristi Bentegodi... Navijam za 7 plus sad, da Dzekson i Beloti prestignu debelog na listi strelaca... Mislim da je Marekov 111. gol upisan danas... Edited February 19, 20178 yr by W.F.C.
February 19, 20178 yr Author Middleov redovan kontradjinks doprinos je nemerljiv. Odavno sam siguran da to radi namerno, nas je Nemam kome sta da zamerim ovde previse, sem stativi. Ovo bi bilo gotovo i bilo bi ruzno. Lukic sasvim dobar, iznenadjen sam.
February 19, 20178 yr Author Dobro, sa ulaskom Vermaelena je postalo nemoguce ne primiti barem 1. Njegove i Jesusove pizdarije ne bi mogao da ispegla ni Beckenbauer, pa nece ni Fazio.