Meazza Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 A što bi uopšte neko navijao za velike klubove osim ako nije glory hunter? Šta znam, mi kul deca smo uvek pre bili za konjiće poput sitija Ma ja kad sam zavoleo Milan nisam ni znao da je veliki klub, znao sam samo da tu igraju Maldini, Barezi, Kostakurta, Albertini (moji heroji sa SP '94) i Dejo .
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Nisam ni mislio na tebe, pošto si očigledno ostao veran milanu i u tragičnoj mu smrti, nego eto zapažam da generalno samo šabani biraju strani klub koji simpatišu na osnovu veličine -_- Pa mi malo čudno da se sad oko toga mačujete :) Edited February 12, 2017 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Moj je mali, ali pep ima opasne tehničare
Pokojni Ruxin Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 E moj indridže, da samo znaš kad sam ikad vodio sibierskog i šampionsku mu družinu još u pokojnom lma menadžeru...ne bi sad tako pričo #truestory
Miljenko Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Ovaj Lazio ima verovatno najgluplje igrace u istoriji fudbala, sve neki sutevi iz mrtvog ugla.
crtamOrasi Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Pljačka se nastavila u velikom stilu, otvoreno i bez uvijanja... Sto, sta se desilo?
goofs Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Pa sviran penal kakav ni na JLS livadama u namestenoj utakmici za pobednicki tim ne bi bio sviran. Ali ruku na srce Lacio je imao milion sansi, prosto neverovatno sta je u nekim situacijama Donaruma skidao. Milan potpuni raspad od kako su ih osakatile povrede, Bonaventura i Romanjoli su mozda i najbitniji igraci ove godine, a pitanje je da li ce zaigrati ponovo ove sezone. Steta, a dobro su terali.
crtamOrasi Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 Nasao sam omiljenu sliku na svim internetima ikad :fantom;
189- Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 niko da napise da je florenzi opet pokidao ligamente istog kolena kao prethodni put i bice out do avgusta-septembra.
John Coltrane Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 A taman poceo da trenira. Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted February 18, 2017 Author Posted February 18, 2017 niko da napise da je florenzi opet pokidao ligamente istog kolena kao prethodni put i bice out do avgusta-septembra. Sta ima da se pise, jubilarni deseti acl u skorije vreme, oguglali smo. Nije bilo do lososti prethodne operacije, jednostavno se desilo. Jbg. Lekar koji ga je operisao je verovatno i najbolji u tom polju, ako je vratio Strootmana u zivot vratice i njega.
Recommended Posts