ArleKino Posted June 8, 2017 Author Posted June 8, 2017 Pa kad je Tevez bio prvi izbor, a Morata sansu dobijao sa klupe. Tevez je sezonu zavrsio sa 30 golova, Morata sa 12. Prosle sezone je grejao klupu Dibali koji je bio otkrovenje, pa je zbog manje minuta bio iza i Pogbe i Mandze po broju golova. Povratak u Real i Benzema. Na kraju ces napraviti Moratinog advokata od mene, ali za back up spica cenim da se niko ne bi zalio. Tu imas 2 scenarija: ili ce se Murinjo stvarno otvoriti 80milki i dati mu devetku ili ce spustiti cenu pa ga ubacivati umesto/u paru sa Ibrahimovicem. Pa to sam i ja rekao. :) Fin je Morata, ali za back-upa. Back-up se ne placa 60-70 miliona.
189- Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 (edited) Preskočio bih pouzdan, dokazan pl igrac. osvojio vec dve titule, radio vec sa menagerom....etc sta hocete jos... Edited June 8, 2017 by 189-
Milošica Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Ja mislim da bi se Beloti najbolje ukopio u UTD od svih pominjanih,ali mislim da će on završiti u Milanu.
ArleKino Posted June 8, 2017 Author Posted June 8, 2017 Liverpool navodno ponudio 43 miliona necega Realu za Asensija. Alexis kaze da je sve u rukama njegovog agenta i da je fokusiran na repku. Merson izmedju dva gutljaja predlozio da Arsene trazi Aguera u zamjenu. Za Jamesa su u utrci sad PSG, Inter, United...
Meazza Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Ja mislim da bi se Beloti najbolje ukopio u UTD od svih pominjanih,ali mislim da će on završiti u Milanu. Suvise dobro da bi se i ostvarilo.
Meazza Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Milan hoce Kostu. Ako do toga dodje navijam da ispadnu u Serie B.
Weenie Pooh Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Sad kad ih Real prijavi što mu drkaju igrače bez da su poslali ponudu, pa ovi odustanu uz izvinjenje...
Jeremija Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Ma jok, mi to radimo sa stilom, oprostio se Morata od njih...
Pokojni Ruxin Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Sad kad ih Real prijavi što mu drkaju igrače bez da su poslali ponudu, pa ovi odustanu uz izvinjenje... Cenim da je u ovom slučaju real pre u fazonu
John Coltrane Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 (edited) 60mil £ i nije puno za Moratu edit: Slucki novi trener Hala :) Gledacemo, doduse u drugoj ligi, njegovo ljuljanje na klupi. Edited June 9, 2017 by John Coltrane
copkillah Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 A Zlatan dobio šut kartu :( Dobro, koliko, 20ak milki za godinu dana, nije strašno
Recommended Posts