MiddleClass Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Kako si mi prekinuo onu kontru klizecim pred kraj poluvremena, a u mislima sam se vec usetao u gol. :D
Gylfi Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 E, da, al se krljaš sunce ti! Nemam osećaj uopšte, a plašim se da se navikavam jer redovno peglamo 16-ku pa će mi se odraziti na gameplay. Inače, pizdarija kako šljaka. Minimalan lag samo na trenutke, ne može da se poredi sa onom patnjom kad sam pokušavao pes 13 online svojevremeno.
Kanzas siti zez Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 meni je malo seckalo kad sam pikao sa nekim Peruancem :)
MiddleClass Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Tacno tako. Odlicno sljaka. A klizeci volim vise nego ista. Bio sam se ispraksirao da ih bas dosta pravim bez faula, jer kad sudi Japanac po 3 crvena su sigurna.
189- Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 (edited) mogli bi odigrati neki turnir i pre nego sto ic napravi rostere. jel pitao neko uinija dal on hoce da igra. Edited June 14, 2016 by 189-
Gylfi Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Bio sam se ispraksirao da ih bas dosta pravim bez faula, jer kad sudi Japanac po 3 crvena su sigurna. Joj da, sećam se kosookog čistača. Kanzase, verovatno ti ne vredi ni da pokušavaš van balkana i neke srednje evrope. Ja sam 13ku prodao zbog laga nakon mesec dana, od tada samo živi ljudi i ćao. Ono moraš bukvalno da vračaš i unapred igraš ili braniš akciju. Znači samo frljanje trougla, ko gradi napad - najeb garantovan. Jebeš taj fudbal.
MiddleClass Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 mogli bi odigrati neki turnir i pre nego sto ic napravi rostere. jel pitao neko uinija dal on hoce da igra. Ma moze i to. A sto se tice Vinija zovi ga. Jedva cekam da citam postove - ova igra je sranje, ovaj je Midle kesa, Dzerard je slabije napravljen nego u knjigama zasto Davids ne nosi crne naocare i sl. :D
MiddleClass Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Oce li ko? Indrida cekam od juce no se ne javlja...
MiddleClass Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Eto me. Izvini. Juce mi je bio escape start, danas je to ko zna sta. Pozajmljen je dzojped ima manjak dugmadi. :)
crtamOrasi Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Izvinjavam se sto opstruisem ovo, al pretrpan sam rl glupostima ove nedelje. Javljam tim veceras i instaliram ovo da probam dal sljaka, a od vikenda sam avejlbl i za turnir.
Recommended Posts