kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Mi u ovakvim situacijama najcesce zaseremo+1 mora i penal pride da ih načnemo Edited July 14, 2016 by kud u maglu Simoviću
katamaran Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Mislim da ovo prolazite taman nekim cudom izgubili veceras. Ovi deluju ko da bi laganeze ispali iz nase nesrecne lige. Nisam ni sanjao da je fudbal u Poljskoj bas u tolkom pimpeku. Edited July 14, 2016 by katamaran
elementary Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Mislim da ovo prolazite taman nekim cudom izgubili veceras. Ovi deluju ko da bi laganeze ispali iz nase nesrecne lige. Nisam ni sanjao da je fudbal u Poljskoj bas u tolkom pimpeku. Škendija lagano izbacila Crakoviju a Piast gubi od Geteborga kući 2-0 , meni se čini da im je liga baš slaba.
katamaran Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Škendija lagano izbacila Crakoviju a Piast gubi od Geteborga kući 2-0 , meni se čini da im je liga baš slaba. Ukupna vredsnost lige po tm skoro ista ko nasa - 115 i 116 miliona. Na osnovu rezultata bi se reklo da smo nasli i gore od nas
arheolog1981 Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Mislim da ovo prolazite taman nekim cudom izgubili veceras. Ovi deluju ko da bi laganeze ispali iz nase nesrecne lige. Nisam ni sanjao da je fudbal u Poljskoj bas u tolkom pimpeku. Druga će utakmica biti u Poljskoj totalno... ako ne pobedimo večeras biće vrlo čupavo tamo.
katamaran Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Druga će utakmica biti u Poljskoj totalno... ako ne pobedimo večeras biće vrlo čupavo tamo. Ne verujem. Lagano dobijate tamo.
Muwan Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Da smo ovo, da smo ono... Problem je u tome što nismo, a postoji i vrlo konkretan razlog zašto nismo. Zato što nismo u stanju da damo gol ni selekciji forumskih fudbalera a kamoli nekim poluprofesionalcima.
Recommended Posts