Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Mi u ovakvim situacijama najcesce zaseremo

Posted (edited)

Mi u ovakvim situacijama najcesce zaseremo

+1

mora i penal pride da ih načnemo

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

Mislim da ovo prolazite taman nekim cudom izgubili veceras. Ovi deluju ko da bi laganeze ispali iz nase nesrecne lige.

Nisam ni sanjao da je fudbal u Poljskoj bas u tolkom pimpeku.

Edited by katamaran
Posted

no tuta, no fun

:(

Posted

Odlicni radara i jankara

Posted

Mislim da ovo prolazite taman nekim cudom izgubili veceras. Ovi deluju ko da bi laganeze ispali iz nase nesrecne lige.

Škendija lagano izbacila Crakoviju a Piast gubi od Geteborga kući 2-0 , meni se čini da im je liga baš slaba.

Posted

pa uđi raspala se dabogda

Posted

Ovo ko petrzalka u picku materinu

Posted

Škendija lagano izbacila Crakoviju a Piast gubi od Geteborga kući 2-0 , meni se čini da im je liga baš slaba.

Ukupna vredsnost lige po tm skoro ista ko nasa - 115 i 116 miliona. Na osnovu rezultata bi se reklo da smo nasli i gore od nas  :thumbsup:

Posted

Druga će utakmica biti u Poljskoj totalno... ako ne pobedimo večeras biće vrlo čupavo tamo.

Posted

da smo ih otvorili na vreme, bilo bi laganih 3-0

Posted

Druga će utakmica biti u Poljskoj totalno... ako ne pobedimo večeras biće vrlo čupavo tamo.

Ne verujem. Lagano dobijate tamo.

Posted

Da smo ovo, da smo ono... Problem je u tome što nismo, a postoji i vrlo konkretan razlog zašto nismo. Zato što nismo u stanju da damo gol ni selekciji forumskih fudbalera a kamoli nekim poluprofesionalcima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...