Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK PARTIZAN 2016/17

Featured Replies

ma jok sve cepamo ovde

jedan forum, dva univerzuma

:fantom:

• Replies 4.8k
  • Views 366.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:D

A da se otvori poseban topik o utakmicama koje su forumaši sanjali prethodne noći?

Već sutra finiširamo dvomeč sa laganih 1:3, Ilijev posle objašnjava koliko je nerealno bilo šta očekivati od kluba koji na vreme nije angažovao plejmejkera i štopera. Odoh sad u snove pa da probam da izbunarim neki bolji skor.

Nista nisam sanjao, stare babe kazu da to znaci 0:0 najverovatnije, sto i nije tako lose pred revans ...  :cool:

hoćemo li i mi da se bahatimo i otvaramo poseban topik o evropi ili nema potrebe? pošto vidim da nas manje-više boli uvo što za manje od 24h igramo prvu utakmicu u evropi.

Odigraćemo ukupno dve tako da ne vidim razlog za preterano interesovanje a još manje za poseban topik. Komšije sa druge strane treba razumeti ali isto tako treba i pripremiti koju reč utehe kada im taj topik tragično zamre u cvetu mladosti.

A da se otvori poseban topik o utakmicama koje su forumaši sanjali prethodne noći?

ja sam sanjao da menjam prozore, što će reći da nam duva promaja u odbrani

milenković umesto balažica, ostojić umesto pijanca

da li ima najave prenosa?

Odigraćemo ukupno dve tako da ne vidim razlog za preterano interesovanje a još manje za poseban topik. Komšije sa druge strane treba razumeti ali isto tako treba i pripremiti koju reč utehe kada im taj topik tragično zamre u cvetu mladosti.

za razliku od vase dve, mi cemo odigrati sigurnih sest, tako da nas evropski topik ima neko opravdanje  :p

da li ima najave prenosa?

Valjda na RTS-u sigurno ...

U Americi, Britaniji, Rusiji svuda cemo biti najjaci :fantom:

Na moru sam i susreo sam veliki jedrenjak sa prelijepim crvenim jedrima. To je znak da gubite veceras. :fantom:

50 Šaranov, 4 Vulićević, 7 Mihajlović, 8 Brašanac, 10 Radović, 14 Bogosavac, 25 Everton, 31 Milenković, 40 Đurđić, 51 Gogoua, 95 Janković

jbni posao

:mad:

balazic ni na klupi... izgleda da je razlog sto nece da produzi ugovor koji mu istice za 6 meseci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.