Azdaja Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Nada poslednja umire, nadam se da ima one biciklisticke model duži do kolena. :') Ostojić je doktor neka ga do kraja karijere sa nama.
MocaVukotic Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 kako bre ovo cigani trsli u voždovcu? e svašta... šta imamo mi do kraja, čekamo voždovac, pa u niš, pa čekamo lučane u zadnjem kolu. tipujem da ćemo da zglajznemo u nišu. osim ako....
MocaVukotic Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 da jebote, al nešto mi tu smrdi da ćemo da se useremo. al bilo bi do jaja za malog mocu prvo pa muško
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 (edited) da jebote, al nešto mi tu smrdi da ćemo da se useremo. al bilo bi do jaja za malog mocu prvo pa muško ne vidim čemu strah imamo najbolji tim u zemlji, u svakoj liniji™ po jednog ili dva za naše uslove vanserijskog igrača vrlo dobrog trenera, relativno lak raspored(2 domaćinstva) ali nije da ne razumem, ko pamti kad gračanica čeka titulu ništa mu nije sve jedno lično mislim da će veća drama da bude u kupu i da će to biti kruna ovog cirkuskig takmičenja Edited May 6, 2017 by kud u maglu Simoviću
bradilko Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Ja i dalje mislim da cigani uzimaju titulu.+1jedino ako je ovo uvod u dizanje ruku od grofa i njegovih neznalica jer je već sve oko titule postalo neviđena tragikomendija
Azdaja Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Mene vise plaši režija naših tekmi, ako ništa dva domaćinstva, znači nam u ovom cirkusu
Geo Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 kako bre ovo cigani trsli u voždovcu? e svašta... šta imamo mi do kraja, čekamo voždovac, pa u niš, pa čekamo lučane u zadnjem kolu. tipujem da ćemo da zglajznemo u nišu. osim ako.... Tragikomedija, od neobjasnjivih golova Vozdovca do bezbroj propustenih sansi pred praznim golom ... Neko zloban bi rekao , da nisu u stanju ni namestenu utakmicu da dobiju
Nikodije Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 (edited) Tragikomedija, od neobjasnjivih golova Vozdovca do bezbroj propustenih sansi pred praznim golom ... Neko zloban bi rekao , da nisu u stanju ni namestenu utakmicu da dobiju partizan te stvari svakako bolje radi, nema sta cestitam titulu, bolji ste, sto se i videlo u derbijima, a to je jedino relevantno u nasem fudbalu. Edited May 6, 2017 by Nikodije
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 cestitam titulu, bolji ste, sto se i videlo u derbijima, a to je jedino relevantno u nasem fudbalu. hvala i renneu dakako, ostalih nema da svrate
Geo Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 partizan te stvari svakako bolje radi, nema sta cestitam titulu, bolji ste, sto se i videlo u derbijima, a to je jedino relevantno u nasem fudbalu. Bolja skola fudbala, bolji izbor stranaca, (ovaj put) i trenera...
Nikodije Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 (edited) Bolja skola fudbala, bolji izbor stranaca, (ovaj put) i trenera... istina. i svakako imate vece sanse za plasman u evropu, pretpostavljam da ste nosioci u trecem kolu kvalifikacija za ls, tako da makar liga evrope ne bi smela da vam izmakne. zvezdi je svejedno, ne bi usla u evropu ni kao sampion ni kao nesampion. Edited May 6, 2017 by Nikodije
Cash Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Hvala Nikodije al prvo da uzmemo titulu pa te onda vodimo na pivo.
Recommended Posts