MiddleClass Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Kokeza cim zavrsi sezona krece u napad na Terzica... nadam se da ce nam donjeti titulu pa ga onda sutnuti. Izgleda da Terza nije dovoljno zvezdas snsovac.
MiddleClass Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) U pravu si... Da se vratimo na vaš boravak u Crvenoj zvezdi. Za razliku od pojedinih u upravi kluba koji su ostali i posle poruke navijača, vi ste prihvatili njihovu volju i otišli. Da li biste i sada postupili isto?– Kao što sam uradio tada, isto bih uradio i danas. Ne mislim da su navijači ti koji bi u bilo kom kontekstu trebalo da odrešuju ko će biti u upravi kluba, ali pred kraj mog boravka u Zvezdi i međuljudski odnosi su bili narušeni i mislim da je to bilo najbolje rešenje. Ono što je mene lično iznenadilo jeste da su neki ljudi rekli da će da napuste klub, a i dan-danas su ostali u njemu. Svi mi imamo pravo na svoj lični izbor i odlučujemo kojim putem ćemo da krenemo. Ja teško dajem reč i obećanje i nikada sebi ne bih dozvolio da kažem da ću napustiti neki klub ili funkciju, a da kasnije ostanem na njoj. Mislim da to prosto govori o čoveku i njegovom karakteru - rekao je Kokeza. Edited April 20, 2017 by MiddleClass
Nikodije Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 U pravu si... Da se vratimo na vaš boravak u Crvenoj zvezdi. Za razliku od pojedinih u upravi kluba koji su ostali i posle poruke navijača, vi ste prihvatili njihovu volju i otišli. Da li biste i sada postupili isto? – Kao što sam uradio tada, isto bih uradio i danas. Ne mislim da su navijači ti koji bi u bilo kom kontekstu trebalo da odrešuju ko će biti u upravi kluba, ali pred kraj mog boravka u Zvezdi i međuljudski odnosi su bili narušeni i mislim da je to bilo najbolje rešenje. Ono što je mene lično iznenadilo jeste da su neki ljudi rekli da će da napuste klub, a i dan-danas su ostali u njemu. Svi mi imamo pravo na svoj lični izbor i odlučujemo kojim putem ćemo da krenemo. Ja teško dajem reč i obećanje i nikada sebi ne bih dozvolio da kažem da ću napustiti neki klub ili funkciju, a da kasnije ostanem na njoj. Mislim da to prosto govori o čoveku i njegovom karakteru - rekao je Kokeza. ok, sada je sve jasno, kokeza je poslao grobari cokot da nas pokrade, zvezda ce ipak ostati bez titule, nezadovoljstvo ce se slomiti na terzi, a onda ce se otvoriti vrata za djuku da preuzme.
katamaran Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Kokeza je paroljubitelj cokot, direktno ozlojedjen na klub iz kog je oteran. Ne nameravam da se bavim time da li nekom pomaze ili odmaze ali sam sasvim siguran da se ne bi obradovao Terzinoj tituli. Moze vrlo lako da se desi da sledece sezone gledamo neku nasu verziju Tole-Djura ekipe ako maknu sadasnju upravu. Edited April 20, 2017 by katamaran
Nikodije Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) jos ce ispasti da se terza bori protiv sistema koji zeli da ga sjebe. ne znam, meni je nekako cudna ta teza da tokovi novca u zvezdi vec sada nisu pod kontrolom sns-a, ali moguce da neko misli da to moze jos brze, jace, bolje... Edited April 20, 2017 by Nikodije
Milosh76 Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Terza se bori za svoj dzep. zabole ga za Zvezdu, titule i sta ti ja znam sta. Tokovi novca i kod nas i kod komsija su davno u sns/sps rukama, to nije od juce, ima nekih 50ak godina da to vlast radi u FKCZ i FKP.
katamaran Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Naravno da nema cistih u ovom mulju od naseg fudbala. Terza je tu gde je zato sto je po volji usnicama. Samo kazem da Terza i Kokeza nikako nisu na istoj liniji.
Toni Sumaher Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) E, na sta ste vi spali kada je Prosinecki ozbiljan trener.. Edited April 20, 2017 by Toni Sumaher
Bright Billy Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Samo da primetim kako je ovde pomenuti jankovic daleko bolji trener od boza...
Cane Vukic Prebranac Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Био Лажни Гроф на клупи или га замијенио Луди Лалат или Мурињо или неко четврти, било освојили титулу или не (реално је Партизан бољи ове године али исто тако бих реално волио да је задржимо), ваља се осврнути мало и на тим. Манојловић је одличан голман и било би паметно задржати га у клубу што је могуће дуже. Уосталом, примјер Рајкана коме су сви говорили да иде што прије па је заглавио у мртвом Израелу, довољно говори. Грешку јесте направио у кључном тренутку, примио наиван гол, али то му је школа. Одбрана ... већ дуго је највећи проблем екипе и не памтим кад смо везали сезону са истом четворком назад. Луковићу је вријеме за пензију било још давно, али га је Тавамба дефинитивно сад тамо послао. Петковић вјероватно одлази. Форсирати Фримпонга и Милошевића, дакле треба нам десни бек и штопер са искуством који би се уклопио са Фримпонгом. Немам појма кога би ту могли да доведу искрено. Ристића вјероватно продајемо, ако већ и није продан. Мислим да је дечко прилично беспотребно трошен на лијевом беку у оваквој формацији. Да се игра нека са три штопера, па и ђене-ђене. Овако је остао недоречен. Као звездаш, волио бих да га гледам и даље у Звезди на правој позицији, као човјек, ако је Еспањол озбиљно загризао, треба искористити за добро играча без обзира колико Шпанци нудили, тј. колико би ту могли да се уграде Терзићи. Доналд, Ле Талек и Канга не могу да играју заједно. Ле Талек је потпуно бескористан и некомпатибилан са овом двојицом. Односно, уколико би рецимо отишао Доналд, онда би њега могли задржати. У супротном му се треба захвалити. Доналд је много слабији кад игра с Ле Талеком у пару, њему треба играч Грујиних карактеристика. Не разумијем зашто Луковићу Андрији никад није пружена шанса, не вјерујем да је толико лош, а и не знам јел он код нас на позајмици или под уговором. Рачић, Аџић, Илић и остала балавурдија треба да добијају што више минута. Канга је најбољи играч ове екипе, уз све мане и непоузданост. Уколико је истина да би Спартак искеширао за њега, треба то искористити. Уколико га не продају, могло би бити озбиљнијих проблема с њим. Поготово јер ми се чини да је његова судбина везана за Лажног Грофа и сумњам да би био дисциплинован и мотивисан код неког другог. Дакле, или правити тим око њега или без њега. Руиз може много али то показује ријетко. Тешко ми се одредити према њему али чини ми се да би га могли истрпити још једну сезону. Милић ми се чини коректан, Плавшић и Срнић су добри за наше њиве, али на јачим утакмицама немају шта да траже. Боаћи је гол-машина, резерве му могу бити тај Вукајлија и клинци, сасвим довољно. Дакле, задржати три странца, довести једног највише, уклапати клинце, мијењати систем игре под хитно. Ноја, Сикиму, Орландиња и остале Полетановиће, надам се, нећемо гледати од љета.
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 U pravu si... Da se vratimo na vaš boravak u Crvenoj zvezdi. Za razliku od pojedinih u upravi kluba koji su ostali i posle poruke navijača, vi ste prihvatili njihovu volju i otišli. Da li biste i sada postupili isto? – Kao što sam uradio tada, isto bih uradio i danas. Ne mislim da su navijači ti koji bi u bilo kom kontekstu trebalo da odrešuju ko će biti u upravi kluba, ali pred kraj mog boravka u Zvezdi i međuljudski odnosi su bili narušeni i mislim da je to bilo najbolje rešenje. Ono što je mene lično iznenadilo jeste da su neki ljudi rekli da će da napuste klub, a i dan-danas su ostali u njemu. Svi mi imamo pravo na svoj lični izbor i odlučujemo kojim putem ćemo da krenemo. Ja teško dajem reč i obećanje i nikada sebi ne bih dozvolio da kažem da ću napustiti neki klub ili funkciju, a da kasnije ostanem na njoj. Mislim da to prosto govori o čoveku i njegovom karakteru - rekao je Kokeza. ne postoji promil šanse da koleza zna sve ove reči i da ih ima u rečniku
Milosh76 Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Samo da primetim kako je ovde pomenuti jankovic daleko bolji trener od boza... Daj Bili nemoj da se zezas tako.... ti si ipak ozbiljan covek... ne prilici ti ovakvo poredjenje. Kakav god da je Grof on je 3 klase bolji trener nego sto ce Jankosan ikada biti... Cane... bravo za post
Recommended Posts