Boki Nis Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Solomon zajase i Miskovica posalje u LE A Zvezda i Vosa vidim likvidni ...
Rumpelstiltskin Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 (edited) A Zvezda i Vosa vidim likvidni ... Ubivaju u psihu sa likvidnost. Nego reko ako je svemoguci zavrsio Partizanu posao kod UEFA-e, a ljubi naseg gradonacelniko mlogo, kontam da ce i na nas zavrsi lokalno Edited May 24, 2017 by Rumpelstiltskin
Constantin Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ubivaju u psihu sa likvidnost. Nego reko ako je svemoguci zavrsio Partizanu posao kod UEFA-e, a ljubi naseg gradonacelniko mlogo, kontam da ce i na nas zavrsi lokalno Ama...Čarapani se nešto ufunjali...imaju neku info ;)
Boki Nis Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ubivaju u psihu sa likvidnost. Nego reko ako je svemoguci zavrsio Partizanu posao kod UEFA-e, a ljubi naseg gradonacelniko mlogo, kontam da ce i na nas zavrsi lokalno Pa mudro zboris...Valjda doslo vreme da i mi prcnemo malo...
Rumpelstiltskin Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ako... Zaboravio si ono Bugarashi od onomad ;) Znam da su osakaceni od sudija ovo prolece i de duva vetar tvog posta ;)
Boki Nis Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ama...Čarapani se nešto ufunjali...imaju neku info ;) Ma kolko ja vidim sutra u 13h ce bude dobar grupnjak,e sad ko ima najveliki ... ce se cuje
Rumpelstiltskin Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ma kolko ja vidim sutra u 13h ce bude dobar grupnjak,e sad ko ima najveliki ... ce se cuje Cenim ga da je Neskov najmalecak, Ivicin najdugacak al Carapani vec imaju licencu. Ma smejurija. Srbistan rulez
Constantin Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Zaboravio si ono Bugarashi od onomad ;) Znam da su osakaceni od sudija ovo prolece i de duva vetar tvog posta ;) Gledam ovo naše prvenstvo...pa zanimljivije van terena nego na terenu...hi..hi..hi.. Nameštanje ..od titulu do omladinsku ligu...
W.F.C. Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ovo nema veze na koje si mesto zavrsio, bitno da l ce zavrsis s komisiju :P A kad smo vec kod omladinsku ligu mogli bi opet da zavrsimo opstanak za vikend... ovaj put s Rad.
Constantin Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ovo nema veze na koje si mesto zavrsio, bitno da l ce zavrsis s komisiju :P A kad smo vec kod omladinsku ligu mogli bi opet da zavrsimo opstanak za vikend... ovaj put s Rad. Dal će kukamo i njima, ko Čarapanima prošle godine....
Dali_man Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 Ako... Carapani sami sebe zajebali u zadnje kolo. Imali su sve u svojim rukama.
Rumpelstiltskin Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Carapani sami sebe zajebali u zadnje kolo. Imali su sve u svojim rukama. Imali su govno. Jel rece Radan neki dan da su se opustili sa Mladost odma prvo kolo plejof jer mu se Nesko zakuneo u tri čerke da neče da igraju Evropu. Znalo se odonda da ce ga Carapani prime u 89' zadnje kolo
Dali_man Posted May 24, 2017 Author Posted May 24, 2017 Imali su govno. Jel rece Radan neki dan da su se opustili sa Mladost odma prvo kolo plejof jer mu se Nesko zakuneo u tri čerke da neče da igraju Evropu. Znalo se odonda da ce ga Carapani prime u 89' zadnje kolo Osh da kazes da su ga namerno primili?
Recommended Posts