ultra plasticni Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Koreni su na nivou rts serija sa istorijskom tematikom, dakle suvi prosek, svakako ispod Senki, a Lausevic je negledljiv, sav se trese - prokleti ubica - stize ga kazna
ragasto Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Ispod "Senki..." zbog kvaliteta produkcije? Jer, ako ćemo o radnji i dijalozima, Nik Rajder je pojam za "Senke". "Koreni" su u najmanju ruku solidna serija, nemam osećaj da je snimano u Ikeinom salonu za razliku od nekih drugih - zakačio sam ovih dana jednu epizodu "Urgentnog centra" pa sam još uzdrman. Mada, i meni malo škripi Laušević. Možda zato što imam problem da ga prihvatim kao sedu glavu.
ultra plasticni Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Pa iako cemo o dijalozima: adaptacija je ocajna, u prvoj epizodi iznebuha Lausevic ispaljuje ono o Tosicu "naprednjaku", u samom literalnom predlosku, pre te cuvene recenice, se detaljno pravi uvod o politickoj moci i odnosima, dok je u seriji to sasvim iznenada, bez ikakvog nagovestaja
ragasto Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 To im ne uzimam za zlo, mnogi autori su kasapili originalna dela tokom adaptacija. Naš režiser Kadijević je često naglašavao kako pisci nikada nisu dobri scenaristi i da su izmene uvek neophodne zbog različitosti medija. Nije u pitanju nipodaštavanje pisaca, samo su pravila drugačija.
steins Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Ne znam dal rekoh već - Koreni su serija sa najvećim brojem suza po minutu. Ovo je previše, čak i za naše teške™, filmove i serije. Svi plaču i poplačkuju svo vreme. Da nije Slobodinih sisa bilo bi potpuno negledljivo osim za teške depresivce i suicidalne likove!
Zabalujev Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 ...dok se u romanu proliva rakija na sve strane Dobro bre, nije baš toliko kuknjave, ljudi su sjebani, vrlo jednostavno, a one svađe su autentične, ja ih gledao uživo.
Cane Vukic Prebranac Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 17 hours ago, steins said: Da nije Slobodinih sisa bilo bi potpuno negledljivo osim za teške depresivce i suicidalne likove! Занимљиво, овдје први пут доживљавам Слободу као добру рибу у неком тв остварењу. Уништио ју Шотра са Мир-Јамом. Била ми је добра још у оној некој хрватској спрдачини "Не дај се Нина" или тако нешто, глумила неку београдску заводницу.
renne Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 U Čikagu u Pozorištu na Terazijama je isto brutalna
nisam ja Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 ajmo anketa. ko je bolja riba. saša ili anđela?
mozzer Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Obe su jako lepe i simpaticne. Ako bas moram da biram - Andjela. Dodao bih i glumicu koja je glumila Ivonu bankarku - Milica Stefanovic - jako fina i lepa mlada glumica. +1 i i na komentare iznad da Sloboda konacno pokazuje privlacnost, lepa zena (to nakon sto je snimila film sa Monikom B )
hefaca Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Cemu lozana na Slobodine sise, kad na netu mozes da nadjes sve vrste, velicine, boje, pirsinge, oblike... Jebacki postovi zvuce zesce pederasto... I u fizickom i u mentalnom... Vise mentalnom...
mozzer Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 19 hours ago, hefaca said: Cemu lozana na Slobodine sise, kad na netu mozes da nadjes sve vrste, velicine, boje, pirsinge, oblike... Jebacki postovi zvuce zesce pederasto... I u fizickom i u mentalnom... Vise mentalnom... +1
Recommended Posts