November 5, 20186 yr Poslednja scena šije celu epizodu. Sve pre toga ko neka loša studentska vežba. Plus jedan. Baš da kažem da je potpuni promašaj, i onda konačno scena.
November 5, 20186 yr "ja sam lezbejka" "ma boli te kurac" "ja sam goran bregović" mnogo me nervira reklama koja uskače bez najave
November 5, 20186 yr I on liči na lezbejku neku matoru. Da ne bude da je to jako loše to spočitavaju i džoni depu ovih dana. Dakle brega liči na brnabu.
November 6, 20186 yr - Mislim da licim na caleta. - Ja vise ne licim na sebe - Ja sam jebeni beskucnik. - Ja sam se zaljubila... mislim da sam lezbejka. - Ma, boli te kurac. Citav podzaplet je inace bio otprilike u fazonu - glavno je sto Sasha upoznaje oca, sta cemo sa ostalima? Nek se ova dvojica zapiju, a ova nek cezne za studentkinjom Vinjak pobedijo Edited November 6, 20186 yr by Giggsy
November 6, 20186 yr 16 hours ago, April said: +1 Nepotrebno smaranje sa Idom Prester slazem se, ali mimo toga, meni je epizoda sasvim ok
November 6, 20186 yr pokusao sam 'Miris kise na Balkanu', od onoga moze da se rikne. izdrzao nekako 2 epizode.
November 6, 20186 yr Jutro serija sve bolja i opustenija. @April meni je bas ok sto se ne smeju i ozbiljni su, jako odgovara stanju u Srb
November 8, 20186 yr Master Ljuba i one dve u akciji "imas karicu ko krem bananicu"... pa mislim stvarnoooo, zacenih se od smeha!
November 8, 20186 yr Meni je bas zato simpa, sto je tako obicna, ponekad i dosadnjikava, sto se svako od nss, ok bar vecina, moze naci u nekom liku, cinu, situaciji, mestu... pa tako i dijalozima, koje su neki culi ili doziveli mozda.