Jozef K. Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Poslednja scena šije celu epizodu. Sve pre toga ko neka loša studentska vežba. Plus jedan. Baš da kažem da je potpuni promašaj, i onda konačno scena. Link to comment
svashtabezneshto Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 "ja sam lezbejka" "ma boli te kurac" "ja sam goran bregović" mnogo me nervira reklama koja uskače bez najave Link to comment
nisam ja Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 I on liči na lezbejku neku matoru. Da ne bude da je to jako loše to spočitavaju i džoni depu ovih dana. Dakle brega liči na brnabu. Link to comment
Giggsy Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 (edited) - Mislim da licim na caleta. - Ja vise ne licim na sebe - Ja sam jebeni beskucnik. - Ja sam se zaljubila... mislim da sam lezbejka. - Ma, boli te kurac. Citav podzaplet je inace bio otprilike u fazonu - glavno je sto Sasha upoznaje oca, sta cemo sa ostalima? Nek se ova dvojica zapiju, a ova nek cezne za studentkinjom Vinjak pobedijo Edited November 6, 2018 by Giggsy Link to comment
morgana Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 16 hours ago, April said: +1 Nepotrebno smaranje sa Idom Prester slazem se, ali mimo toga, meni je epizoda sasvim ok Link to comment
3opge Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 pokusao sam 'Miris kise na Balkanu', od onoga moze da se rikne. izdrzao nekako 2 epizode. Link to comment
April Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Primetiti, ovo je serija u kojoj se niko ne smeje Link to comment
mozzer Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Jutro serija sve bolja i opustenija. @April meni je bas ok sto se ne smeju i ozbiljni su, jako odgovara stanju u Srb Link to comment
slepa živana Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 bajaga je više puta demantovao da je ovo pesma o marini perazić, pa ipak... Link to comment
Jumanji Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Master Ljuba i one dve u akciji "imas karicu ko krem bananicu"... pa mislim stvarnoooo, zacenih se od smeha! Link to comment
nisam ja Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 nije loša epizoda iako sam često znao replike pre nego ih oni izgovore. Link to comment
ragasto Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Mozda najveci minus. Kompletne dijaloge smo vec negde culi. Link to comment
Jumanji Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Meni je bas zato simpa, sto je tako obicna, ponekad i dosadnjikava, sto se svako od nss, ok bar vecina, moze naci u nekom liku, cinu, situaciji, mestu... pa tako i dijalozima, koje su neki culi ili doziveli mozda. Link to comment
Recommended Posts