ToniAdams Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 cekaj, jel zasluzuju vise? ozbiljno pitam, prvu sam pogledao do pola, moguce da je posle odlicno.
Zico Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Tamo je Sosenk najbolji film, a film o nekakvom slepom misu je u prvih 10, LOL.
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 (edited) 6 hours ago, kud_genijalci said: fil Aleksandra Mandića "Lične stvari" sa Sekom Sabljić majom e el prati neko novine s02? Edited October 9, 2018 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 ja sam gledao na netflixu, a s02 je na hrtu
kud_genijalci Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: majom e el prati neko novine s02? Stand corrected. Seka je uostalom Sablić, aSabljić je samo Maja, dobro-se-udala.
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 velauto eno je u americi, a ovde renta vračarske gajbe od 200kvm
InvisibleLight Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja sam gledao na netflixu, a s02 je na hrtu a ha, sad vidim da je to matanic, ko i zvizdan, slican kasting. ima zvizdan na tjubu btw koga zanima..
nisam ja Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Ok. Druga epizoda je prošla a u njoj se dogodilo 1 ništa. Većinu ovih stvari smo saznali još u prvoj. Neće da valja ovo.
maheem Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 14 minutes ago, nisam ja said: Ok. Druga epizoda je prošla a u njoj se dogodilo 1 ništa. Većinu ovih stvari smo saznali još u prvoj. Neće da valja ovo. +1 jedno ništa. gomila praznina, katastrofalnog teksta i ta jebena svetlost ko u reklami
nisam ja Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Da, to je tako jaaadno. Zbog takvih stvari se bacaju molotovljevljevi kokteli. I još je ova bila kraća čini mi se pa je špica posle reklama izazvala onaj #whaaaaat momenat.
Zico Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 34 minutes ago, maheem said: Plus reklame pa odjavna špica To je standardno RTS jajarenje, bilo tako i sa Mesom, a i par epizoda Sumnjivih lica sto sam pogledao bilo je obradjeno na identican nacin, reklame pa odjavna spica. Govna. Nisam ocekivao da ce epizode biti ovako kratke, takoreci sitkom su trajanja. Mogli su komotno da spoje dve epizode u jednu normalnu od 45-50 minuta.
InvisibleLight Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 druga epizoda jos gora. razvuceno, neduhovito, neubedljivo, opstemestaski, zavrsila se u 22:27, ako je pocelo u 22 kao sto je najavljeno trajala je 27 minuta to bi bilo to, ne gledam dalje
Recommended Posts