Jimmy Kowalski Posted September 5 Posted September 5 Ostao mi ukljucen RTS posle tekme, pa odgledao epizodu Otpisanih gde se pojavljuje lepa glumica meni nepoznata - Radmila Teodorovic. Pa sad vidim da uopste nije ni bila glumica nego balerina koju je Aca Djordjevic nagovorio da se pojavi u manjoj ulozi. Nigde vise nije glumila, a steta.. 1 1
steins Posted September 11 Posted September 11 Niko da podseti da je krenula treća sezona Kalkanskih Krugova. Uprkos standardnim budalaštinama nije loše ( nisam siguran da se sramim priznati)
stajebrebilo Posted September 16 Posted September 16 Močvara, S3 na Superstar krenula za vikend... Završna sezona, tako kažu.
Boksi Posted September 17 Posted September 17 Koraima Tores, slavna venecuelanska glumica koja je tumačila lik Kasandre u istoimenoj telenoveli, dolazi u Srbiju i zaigraće u novim epizodama "Igre sudbine". 1 1
Ros Posted September 17 Posted September 17 prosle nedelje sam na nekom app-u naleteo i odgleda za par dana sve epizode otpisanih. zvuk , cerka odusevljena muzikom, lepo videti legende glumista. sad bih da odgledam povratak otpisanih, ali avaj... 2
FOX river Posted September 17 Posted September 17 (edited) Na RTS1 četvrtkom uveče idu remasterizovani Otpisani. Slika je skoro kao 1080p. Možda su mogli i da kolorizuju kad je već Povratak otpisanih u boji, ali je ovako očišćeno i oštro super. Delim utisak da je muzička podloga odlična. Nekako sam skroz zaboravio na to 10 godina od poslednjeg gledanja. Edit: Može da se gleda na RTS Planeti uz vraćanje unazad 7 dana. Edited September 17 by FOX river 1 1
jorma shparga Posted October 1 Posted October 1 (edited) L. Ristovski ima novi zlocinacki poduhvat koji ide na Superstaru...ima sve - glupi dijalozi, debilan scenario, BNV iz drona, Iva Strljic i ja debil koji sam bacio 10 minuta zivota da gledam Krunsku 11... leptejebo za ono je Radio Mileva The Wire minimalno Edited October 1 by jorma shparga 7
stajebrebilo Posted October 1 Posted October 1 Močvara odlična, još 2 epizode za vikend i gotova serija. B. Tomašević odlično glumi.
steins Posted October 1 Posted October 1 Završila se treća i (rekao bih) poslednja sezona Kalklanskih Krugova. Kad sve saberem i oduzmem meni bila ok. Na plus strani odlična fotografija, intetersantna (mada nezaokružena i na momente smuvana) priča, Paulina Manov i Dubravko Jovanovic (koje odavno nisam gledao), matori glumci koji su manje više rutinirali svoje ulog Na minus strani ta prokleta potreba da svaka serija bude upicanjena ko Ikea (čak i u Šumadijskim zabitima nigde blata nigde prljavštine - ko da niko nikad nije gledao neki domaći film iz 70tih i 80tih), i druga prokleta potreba da se sve prikaže sto puta urbanije nego što jeste (pa ispade ona Tribalija, pa one žurke mladih u selu u prvoj sezoni gde se sluša EKV i pije pivo ), mladi glumci koji su blagi užas, podzapleti koji ne služe ama baš ničemu. Al dobro - mislim da je ovo prva horor/sajfaj serija (ili druga ako iko ozbiljno računa onu Beležnicu profesora Miškovića)* *druga je svakako Crna Svadba koja je jebala kevu u prvoj sezoni (mada ona minus strana i ovde važi) 1
Stela Posted October 1 Posted October 1 https://www.rts.rs/lat/rts/rts-predstavlja/filmski-program/domace-serije/5538102/nobelovac-vikendom-od-5-oktobra-na-rts-1.html
fusion_ Posted October 3 Posted October 3 Krenula neka serija Lazara Ristovskog na Superstaru. Zove se "Krunska 11" gde se radnja i odvija, ali uvek kadrovi Beograda na vodi. I naravno po običaju Laza angažovao celu porodicu, od snajke, preko bivše žene do sadašnje devojke. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 6 Posted October 6 On 1. 10. 2024. at 21:50, Stela said: https://www.rts.rs/lat/rts/rts-predstavlja/filmski-program/domace-serije/5538102/nobelovac-vikendom-od-5-oktobra-na-rts-1.html kolika je andrić veličina da nisu uspeli da ga obesmisle ni ptc serijom. tiku stanića izvlači fantstična sličnost, mada ni on nije loš gledaću 2
klimt Posted October 8 Posted October 8 (edited) Prve dve epizode Nobelovca su baš ok. Stanić se pretvorio u Andrića. Pošto sam mator, poznate su mi i komunističke persone dramatis, i to mi je prilično interesantno. Edited October 8 by klimt 4 1 1
Recommended Posts