December 19, 20213 yr Author Ja se sećam da je neko od režisera (od ovih starijih koji su zakačili i mnogo veće budžete) pričao kako je čitao scenario i da je to mnogo veliki zahvat i da je neizvodljivo "da se istera do kraja..." ... Shiit has hit the fan
December 22, 20213 yr Prvu i premijernu epizodu pete sezone serije „Ubice mog oca“ gledati 8. januara. Peta sezona „Ubica“ ima 12 epizoda.
December 23, 20213 yr Prati neko ovu novu seriju sa Sergejem?Sent from my SM-N970F using TapatalkMislis na "U zagrljaju Crne ruke"?
December 23, 20213 yr 3 hours ago, Milosh76 said: 4 hours ago, steins said: Prati neko ovu novu seriju sa Sergejem? Sent from my SM-N970F using Tapatalk Mislis na "U zagrljaju Crne ruke"? da, to
December 23, 20213 yr Ide utorak, sreda i cetvrtak, danas je bila treca epizoda. Zabavno, na momente duhovito... fina razbribriga.
December 25, 20213 yr 6 minutes ago, napadaj said: Jbt ladno će ovaj kult da useru gde su miljenko, manjina i adnan cengic cenga? i milojicin mali sto je otisao na ekskurziju da obilazi manastire.
December 25, 20213 yr Uf kontam da će ovo biti daleko od originala koliko i Nadreality Show od predratnih Nadrealista.
December 25, 20213 yr LA mode on: Moja zena je imala malu rolu sa sesirom u jednon epizodi... LA mode off Edited December 25, 20213 yr by bags
December 25, 20213 yr ne znam dal je do bjele. al jes tanko. kasting je promašen često. u ovim novim ulogama. Pričajte šta hoćete, Leon Lučev je posrao i Bjelu i svu ostalu srpčad na vranjanskom, sa sve tvrdim ČKakav car.Inače, Leon je saobraćajni inžinjer. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk