Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovog ponedeljka je na HRT-u krenula serija Dnevnik velikog Perice, koja se nastavlja na film Tko pjeva zlo ne misli.

Početak obećava...

Edited by msv
Posted

Pa i ne obećava preterano...Svakako samo moje mišljenje.

Posted
4 hours ago, Milosh76 said:

Dragi korisnici,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da u Video klubu već danas možete da pogledate celu sezonu nove serije „Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre. Svih 15 epizoda odjednom, bez prekidanja, čekanja i reklama, možete da gledate u posebnom katalogu „Aleksandar od Jugoslavije“.

Kako da bindžujete celu seriju?

Uslugu možete da aktivirate za 990 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra na 19900. Ukoliko koristite neki od EON TV paketa van SBB mreže kao prepaid korisnik, možete da aktivirate uslugu bindžovanja isključivo preko MojSBB portala.

Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, od 15. marta svakog ponedeljka u 21 čas na kanalu Nova S emitovaće se po jedna epizoda.

ha ha ipak cu sacekati na BD za 0 din

• +1 2
Posted

Porodica
29.03 - 02.04

.... Shiit has hit the fan!

Posted
5 hours ago, Milosh76 said:

Dragi korisnici,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da u Video klubu već danas možete da pogledate celu sezonu nove serije „Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre. Svih 15 epizoda odjednom, bez prekidanja, čekanja i reklama, možete da gledate u posebnom katalogu „Aleksandar od Jugoslavije“.

Kako da bindžujete celu seriju?

Uslugu možete da aktivirate za 990 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra na 19900. Ukoliko koristite neki od EON TV paketa van SBB mreže kao prepaid korisnik, možete da aktivirate uslugu bindžovanja isključivo preko MojSBB portala.

Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, od 15. marta svakog ponedeljka u 21 čas na kanalu Nova S emitovaće se po jedna epizoda.

Meni se Vuk Drašković toliko ogadio da nemam volje da gledam/čitam ništa u vezi sa njim. Možda grešim ali to mi je osećaj.

• +1 3
Posted

Kad god ga cujem, setim se Mickove imitacije i umrem od smeha :D

Odgledacu jednu epizodu, jer me zanima tematika, posle cemo videti.

Posted
On 4.3.2021. at 19:35, Fakundo Sava said:

Ima neka serija na uveče Pinku ,gledaju sestra i keva ,glume Ljiljana Stjepanović, Anđelka iz Andrije  i gomila anonimusa .

Pogledam par minuta onako u prolazu i dok njupam, čak se poneki put nasmejem  imaju i koju foru.Moja sestra se iskida oko njih 

Ovo uopšte nije loše.

Prijatno iznenađenje, kao i Slatke muke prošle godine.

Posted

Јао Никад извини :heart::lolol:

Posted

Au au au au koliko je ovaj Aleksandar loš.
Ko da je snimano za Školski program, bog te.
U rangu Nemanjica

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
Pogledao zaredom Radio Milevu, Kaljave gumice i na kraju Aleksandar od Jugoslavije.
Bobtejebo..

https://streamable.com/mm7vrj
Vraćao sam pet puta ovo:
Ko bre ide?
Aleksandar!
Lažeš!
Majkemi!

.... Shiit has hit the fan!

• Haha 1
Posted (edited)

Hvala vam što se žrtvujete za nas.

Edited by Milošica
Posted

Ovom Aleksandru ko da je čestiti Vuk i pisao scenario i režirao. 

:D

• Haha 1