maheem Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Gledljivo nego šta, ima dobrih momenata u svakoj, al i praznog hoda. Svakako domaći zadatak za našu produkciju. 1
Hamlet Strašni Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Ух. Горе је него што сам очекивао. Бар првих 10 минута.
Filozof manijak Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 31 minutes ago, hefaca said: Jezivo... Jel ovo Balaseviceva cerka glumi? Da. Jovana
Hamlet Strašni Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Мењам мишљење. Толико је глупо да морам да наставим да гледам. Баш је максимално бесмислено 1 1
colonelo Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Radio Mileva djeluje kao pokušaj (prema do sada viđenom ne naročito uspješan) kopiranja obrasca iz Lud, zbunjen, normalan, samo što ovdje umjesto 3 generacije muškaraca sada imamo 3 generacije žena, koje su koncipirane na sličan način. Čak je i na poziciji reditelja angažovan Elmir Jukić, koji je radio i na LZN. Radio Mileva ima nešto veći broj stalnih likova nego što je LZN imao u startu, premda se i tamo postepeno uvećavao. Ovde je u prve 2 epizode težište nešto manje na centralnoj porodici, a nešto više na komšiluku. Treba podsjetiti da su i autori LZN - Isović i Jukić uradili još nekoliko serija sa kojima su pokušali jahati na talasu uspjeha LZN (Kriza, Ne diraj mi mamu...), ali s njima nisu postigli ni približan uspjeh. Svi ovi sitkomi koriste i jedan obrazac preuzet iz nekih popularnih stranih serija - radnja se odvija na svega par lokacija - obavezno stanovi centralnih porodica i lokalni kafići u kojima se okupljaju svi redovni likovi. To je bilo uočljivo npr i u sitkomima Bitange i princeze i Ono kao ljubav. 1
Frank Pembleton Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 Radio Mileva djeluje kao pokušaj (prema do sada viđenom ne naročito uspješan) kopiranja obrasca iz Lud, zbunjen, normalan, samo što ovdje umjesto 3 generacije muškaraca sada imamo 3 generacije žena, koje su koncipirane na sličan način. Čak je i na poziciji reditelja angažovan Elmir Jukić, koji je radio i na LZN. Radio Mileva ima nešto veći broj stalnih likova nego što je LZN imao u startu, premda se i tamo postepeno uvećavao. Ovde je u prve 2 epizode težište nešto manje na centralnoj porodici, a nešto više na komšiluku. Treba podsjetiti da su i autori LZN - Isović i Jukić uradili još nekoliko serija sa kojima su pokušali jahati na talasu uspjeha LZN (Kriza, Ne diraj mi mamu...), ali s njima nisu postigli ni približan uspjeh. Svi ovi sitkomi koriste i jedan obrazac preuzet iz nekih popularnih stranih serija - radnja se odvija na svega par lokacija - obavezno stanovi centralnih porodica i lokalni kafići u kojima se okupljaju svi redovni likovi. To je bilo uočljivo npr i u sitkomima Bitange i princeze i Ono kao ljubav.I producenti su isti kao za LZN- Nira Pro.... Shiit has hit the fan!
MocaVukotic Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Bacio sam pogled par sekundi, scenografija je uzas, zidovi kao ofarbane kartonske kutije, neki nikad ne shvate da je scenografija jos jedan od likova u filmu/seriji
Filozof manijak Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Isto sam pomislio, posebno u scenama koje se odigravaju u hodniku zgrade.
nisam ja Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 ono neko dvorište ispred kuće je ko od plastelina.
hefaca Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Kao klinac sam gledao prijatelje zbog drustva. Vil i Grejs vec nisam mogao. A nase sitkomi su tek horor. Sem ljubav, navika, panika... Uzmes i kopiras lud, zbunjen, normalan... Pa to moze samo lud, zbunjen i nenormalan...
fusion_ Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Ja tek nedavno saznao za onaj Šuljagićev sitkom Pomeri se s mesta na TV Vojvodini, a vidim snimljen još 2015/16.Vidi se da je kopirao koncept Ljubav, navike, panike sa onim "brzim" dijalozima i radnjom. Zanimljiva mi je ta fora sa preplitanjem srpskog i mađarskog jezika.
Milosh76 Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Dragi korisnici, Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da u Video klubu već danas možete da pogledate celu sezonu nove serije „Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre. Svih 15 epizoda odjednom, bez prekidanja, čekanja i reklama, možete da gledate u posebnom katalogu „Aleksandar od Jugoslavije“. Kako da bindžujete celu seriju? Uslugu možete da aktivirate za 990 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra na 19900. Ukoliko koristite neki od EON TV paketa van SBB mreže kao prepaid korisnik, možete da aktivirate uslugu bindžovanja isključivo preko MojSBB portala. Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge. Za sve koji vole da gledaju serije na tradicionalniji način, od 15. marta svakog ponedeljka u 21 čas na kanalu Nova S emitovaće se po jedna epizoda.
Recommended Posts