Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Ocekivano da ljudima koji ne ljube crkvu i hriscanstvo nece leci ova serija ideoloski ali serija je dobra. I ne vidim neku veliku banalanost osim ideoloskog izgovora pa da se nesto smisli jer se ne svdija ta jaka hriscanska crta u seriji iako je serija tamna.

Naravno da je na kraju morala da bude neka svetlost, neka nada. Takva je ta zadnja scena. Prethodne scene iz zatvora su kajanje, prociscenje i nalazenje mira u dusi.

• +1 1
Posted

a to ne moze nikako drugacije nego porukom da vera u boga ne samo da skida sa pajda, vec ni manje ni vise leci od HIVa?

nasuprot tome zli stranac (nevernik, koji ne poznaje obicaje spc, ne postuje 1 instituciju slave, guta sarmu na 1 takvom svecanom bogougodnom iventu)  koji je dosao da nam kroji sudbinu i bogati se preko nase grbace, umire tokom sexa sa psima?

pa jbt :laugh:

Posted

Pejakovica je skinula sa pajda.

Sto se tice smrti Engleza, mora se priznati prvi put vidjena smrt na nasim ekranima. Inace njegova prica nije tako jednostavna i banalna. Bas tokom poslednje epizode se vidi u razgovoru sa Kostom.

Mislim da je dosta ljudi ovde iz ideoloskih razloga krenula na neku pricu o banalizaciji. Sto se moglo ocekivati. Ipak "Kosti" i "Meso" su za koplje iznad serija izbacenih u Srbiji u duzem periodu.

• +1 1
Posted (edited)

Inace je Pejakovic dobro provukao kritku rata i sta stvara od ljudi plus je kritikovao proterivanje ljudi iz BL tokom devedesetih. To nekakvi Dragojevici nikada ne bi mogli na taj nacin da odrade jer su sirovi i umisljeni. Moras da dotaknes dno, Pejakovic to zna.

Edited by pasha
Posted (edited)

Pa dotakao je dno - serijom :fantom: Glumacka ekipa je odlicna ali dzabe kad je predlozak busan gde god da se okrenes.Poslednja epizoda briljira glupim raspletima i nepotrebnom bizarnoscu 

Edited by Haralampije
  • +1 1
Posted

Serija Klan smesna naivna prica o dva sitma kriminalca koja postaju narko dileri i ubice za drzavu.

Svaka slicnost sa Zemunskim i Surcinskim klanom je namerna.

Odlicnu ideju za seriju su upropastili, bukvalno.

Besa se vraca sledece godine

Snimanje prvog dela drugog ciklusa serije Besa privedeno je kraju.

Ovo je objavio jedan od glavnih aktera, jedne od verovatno najkvalitetnijih krimi drama koje su se pojavile na domaćim malim ekranima poslednjih godina, glumac Miloš Timotijević.

Uz fotografiju na kojoj je leđima okrenut kameri, pogleda uprtog ka panorami grada, Timotijević koji u seriji tumači lik inspektora Petrita, oprostio se od Crne Gore i zahvalio toj zemlji na gostoprimstvu.

Posted

"Kamiondžije d. o. o."

Od ponedeljka, radnim danima u 20h

Posted
A Klan, jel čemu?
Kao ideja odlicno, izvodjenje lose, naivno, besmisleno.

Kao prica o Zemuncima, a ustvari razvodnjena prica do bola.

Ako su na arena cloud sve epizode, onda je i nedovrseno i ne ispricano do kraja.
Posted

Počela sa da gledam i odustala posle 15 minuta. Nemam živaca za još jedan ciklus nasilja i droge. A i glumci su očajni.

Posted
5 minutes ago, Arkadija said:

Počela sa da gledam i odustala posle 15 minuta. Nemam živaca za još jedan ciklus nasilja i droge. A i glumci su očajni.

pa ja rekoh

Posted
1 minute ago, renne said:

pa ja rekoh

A ja, kao da vidim sama, iako sam ti poverovala. :cool:

• +1 1
Posted

Kakva je serija 12 reči? I gde ima da se vidi? Samo taj MTS?