April Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Nikolina Jelisavac iskidala. Saša Hajduković realno ima na raspolaganju odličnu generaciju glumaca sa banjalučke akademije, uz rutinu stečenu solidnom pozorišnom kilometražom. Baš mi je drago da su postali vidljivi. Stičem utisak da je ovde mali broj ljudi gledao '32.decembar', niti da je gledao bilo koju gostujuću predstavu NPRS.
djeneralche Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Odgledao epizodu Kosti sinoc. Ne znam sta je banalnije prikazano, prica o dzanki popinoj zena koja je obolela od hiva, politicaru koji ispada iz kombinacije za vladu i organizuje nekakvu isplatu nekog kesha i i posle sta se sve izdesavala da ne pisem. Imam nizak prag za domaca izdanja ali ovo je potpuno negledljivo.
Haralampije Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 On 13.12.2020. at 15:19, Milosh76 said: Da li je neko gledao seriju gde Viktor Savic igra advokata? Valja li? Isto genericko sranje kao i kosti
Cane Vukic Prebranac Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Quote На Први програм РТС-а од 26. децембра стиже нова домаћа серија „Клан“, сценаристе и редитеља Слободана Скерлића кога је тим поводом угостила Ана Манојловић у Београдској хроници. Серија Клан пре свега говори о томе који су то предуслови да се у организованом криминалу успе – а то су пре свега бескрупулозност и везе са структурама, биле оне безбедносне, полицијске или политичке, а најбоље све три скупа. Е то, само нам је фалила још једна серија о криминалцима
Milošica Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Za tu seriju sam čitao da su likovi pravljeni po ugledu na Zemunce. Sve u svemu, Kičićeva serija rulz
notenoughreasonsforclaire Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Au, kraj "Kosti" kriminalan! Spoiler Pop izlečio sidu, stranac peder-zoofil!
Milošica Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Ne treba gledati tako bukvalno, serija je metafora. Deluje mi da je Pejaković gledao Fargo.
jorma shparga Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 3 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Е то, само нам је фалила још једна серија о криминалцима ja poceo da gledam sa predrasudama ogromnim, sve ocekujuci jos jednu glorifikaciju zestokih momaka savrelog beogradskog asfalta, ali posle 2 epizode vise nego iznenadjen... jad i beda kao takvi, glavnih junaka skoro da ti je zao koliki su slepci, sve strokavo. Ma Srbija 100% sve u svemu, ne znam sta ce biti u nastavku, ali ovo je za sada, svetlosnim godinama od nesrecnog Bikovica
April Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said: Au, kraj "Kosti" kriminalan! Kolja baš ne ume da završi. I poslednju epizodu Mesa je uprskao, i poslednju 'Vratiće se rode', a ni kraj Lepih sela me nije baš očarao; kao srednjoškolac kad radi pismeni u vremenskoj iznudici. Sve je taman fino zamesio i razrešenja mu uopšte nisu bila potrebna. Ali svaka čast za Hajdukovića i banjalučku ekipu. 1
francuski sobar Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Nisam još spreman da pogledam Kosti a u Mesu je jezivo bio uverljiv Slavkov karakter. Kolja ga brutalno odigro verovatno inspirisan svojim nekadašnjim duševlasnikom iz stvarnog života.
pasha Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Dobre su "Kosti", uopste sa "Mesom" su iznad svega sto je snimljeno ovde u duzem periodu. 1
pbg12345 Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 pretposlednja epizoda kostiju losa, ova poslednja totalno dno, bas je pokvarilo utisak cele serije koja mi je u prvih 6 epizoda bila ok ne znam, mozda fali epizoda, dve, sve je zbrzanao i isuvise banalno raspetljano plus ovi bas ogavni momenti stranac koji se lozi na sex sa zivotinjama i iste mu dodju glave, a sa druge strane pravoslavni svestenik, kom se zena misteriozno sa verom u boga izleci od side ima pejakovic tu crtu koju ne volim, ali ne secam se da je ranije bio ovako banalan koliko se secam meso se dosta uspesnije zavrsilo
Recommended Posts