notenoughreasonsforclaire Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Ja sam nekoliko puta malo uhvatio, i delovalo mi je tanko... Što je najgore, onu Kičićevu seriju sam isto tako na preskoke gledao, i činila mi se iznenađujuće prijatnom.
ronin Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 1 hour ago, renne said: Slučaj porodice Bošković sasvim solidno lako štivo za gledati Gore od Hotela Balkan...A mislio sam da je to najgore.... 1
jorma shparga Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 pitanje je samo trenutka kad ce boskovici da zabodu ponocni termin em imaju 42 epizode, em su uspeli da srozaju rejting za 40% u poredjenju sa n-tom reprizom montevidea...
Cane Vukic Prebranac Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 On 3.12.2020. at 12:18, renne said: Slučaj porodice Bošković sasvim solidno lako štivo za gledati Погледао 20 минута једном и никад више
msv Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 (Nova.rs) Serija “Kljun” od proleća startuje na Nova S
DragiButrose Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Dobre Kosti, sinocna epizoda mozda i ponajbolja. Sve pohvale za banjalucku ekipu glumaca. Jedino sto mi donekle smeta je ta religiozna dimenzija serije, ali cenim da je to Koljin licni pecat. Inace, krajiski kninski dijalekat potpuno promasen...
bags Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Ja nisam nikad cuo nekog iz Krajine da kaze "Ne mere". Serija je stvarno dobra. Ne mogu docekati sledeci vikend.
nisam ja Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 joj preterali su u karikiranju. mislim gledam je i ja i sve ok, al ono. mislim, možda je to tako u bl al čisto sumnjam. mene na undoing podseća po banalnosti i naivnosti. meso nisam gledao, nadam se da je bolje s obzirom na hvalospeve.
DragiButrose Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 1 hour ago, bags said: Ja nisam nikad cuo nekog iz Krajine da kaze "Ne mere". Serija je stvarno dobra. Ne mogu docekati sledeci vikend. Kaze se i te kako. To je tzv hc krajiski. U principu kad se bas istice, u saljivom kontekstu. Slicno kao i "ne more"
zmanic Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Zadnja epizoda mi je ubila entuzijazam. Preusporeno, prekarikirano, očekivano ... Sačekaću da se završi pa bindžovanje restla.
Milosh76 Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Da li je neko gledao seriju gde Viktor Savic igra advokata? Valja li?
Recommended Posts