foto Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 (edited) kolja, kada jos nije ni bio siguran da ce da izgura sve to je rekao da mu je trilogija meso, kosti i koza. mozda je promenio kozu (onu sto je cela tuzla muzla) u creva. u startu je bila koza. Edited November 22, 2020 by foto
pbg12345 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 meni ovo ok deluje mada mi je i meso najbolja domaca u poslednje vreme a i ok mi je sto je radnja smestena u banjaluku, zapravo sto nije smestena u beograd posto sam gledao na nekom sajtu sa domacim serijama, pogledao i prvu epizodu "mocvare" sve ti jebem sta je ono, ko je pisao one dijaloge, kakva je ono gluma uspeli su da svi odreda na celu bogdanom izgledaju kao da prvi put nesto glume
nisam ja Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 1 minute ago, foto said: kolja, kada jos nije ni bio siguran da ce da izgura sve to je rekao da mu je trilogija meso, kosti i koza. mozda je promenio kozu (onu sto je cela tuzla muzla) u creva. u startu je bila koza. ma koža je, zajebavam se. 1 1
pbg12345 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 1 hour ago, Milošica said: Jovo Maksić je odličan glumac. a da, sad se setih nije da je od kljucne vaznosti, ali on je malo prestar za ulogu koju su mu namenili ako je bio klinac za vreme oluje, trebalo bi da ima oko 35 godina, a ocigledno je da je glumac stariji (rodjen 1972)
pbg12345 Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 sad mi se nesto gleda neka domaca serija, eventualno film poslednjih godina se cini mi se dosta snima, ali sam bas slabo sta gledao od serija poslednje sto sam gledao su novine prva sezona i meso sta preporucujete?
April Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Kosti teške, ali odlične. Kolji svi da se sagnu.Opraštam mu čak i Mićanovića.Sent from fav toy
msv Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 (Prva) Počelo snimanje urnebesne komedije “TRI MUŠKARCA I TETKA” koja će se uskoro emitovati na Prvoj
nisam ja Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 jel to običaj kod pravoslavaca ovo ispovedanje? nešto mi neobično.
Milošica Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 (edited) 3 minutes ago, nisam ja said: jel to običaj kod pravoslavaca ovo ispovedanje? nešto mi neobično. Ma to Pejaković nešto tripuje sa tim momentom Ali dobra serija generalno, za sada. Edited November 28, 2020 by Milošica
ragasto Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 58 minutes ago, nisam ja said: jel to običaj kod pravoslavaca ovo ispovedanje? nešto mi neobično. Valjda moraš da se ispovediš da bi se pričestio...?
Jimmy Kowalski Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 To ispovedanje mu dodje comic relief na pocetku svake epizode, kao kontrast u odnosu na ono sto sledi. Ziv nisam da vidim kakvih ce jos besmislenih grehova izmisliti do kraja serije..
renne Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Slučaj porodice Bošković sasvim solidno lako štivo za gledati
Recommended Posts