Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Mi smo na pola uključili titl, da bi razaznali šta pričaju.

Posted

ne znam je li gora kartonska stereotipnost Bogdanovog junaka™ ili to kako ga on donosi, ostatku serije bih i dao još koju epizodu fore

Posted

Sad mi je sinula jedna misao.

Kad god gledam Gorana Bogdana imam neki čudan vajb da je lik kojeg glumi u seriji bio zlostavljan u detinjstvu.

Posted

Gledao sam sinoć e01 Močvare. Neuverljivost na tragu Ubica mog oca, ali začinjena kreativnošću Milene Marković. Već na samom početku treba da nas šokira što se bratanica joj Miona šeta gola po kući i drogira, a deca se mažu govnima iz noše. Goran Bogdan ni mene ne oduševljava, otpadaju uši da se razazna šta priča. Gluma sporednih likova je uglavnom diskutabilna, mada verovatno onaj očaj od dijaloga doprinosi tome.

Posted

Bogdana da titluju, Vuka Kostica da mjutuju i da se provuce kao jedna od serija koja moze da popuni vreme izmedju prenosa na SK.

Ovako pokazuje tendenciju da bude zesce sranje i dobice sansu jos samo veceras...

Posted

Ovde Isakovic dosta vuce, kao kolonel Kurc u pojedinim scenama

Posted

Meni prija da gledam serije s ovako sjebanim likovima.

Nekako mi je previše akcenat na introvernosti i sjebanosti Bogdanovog lika i njegovog odnosa sa devojkom mu.

Kostić konačno upao u ulogu koja mu leži :D

Posted
11 hours ago, renne said:

kakvih 50 minuta ničega

Apsolutno.

A što je scenario loš, kako besmisleno nabacani dijalozi, koje izgovaraju nazovi glumci. Mislim da bi amatersko pozorište iz Babušnice dalo uverljivije glumce, nego što su ove spodobe.  Spram ovoga, Ubice mog oca su ko da ih je pisao Šekspir.

Posted

Koji crni scenario, kapiram da su se utalili producenti i ekipa sa RTS, podelili kintu, a ono što je preteklo dali ovim kršinama. 

Ubaci malo pandure, malo seksa, jedno ubistvo,  neka svi psuju i budu nadrkani; imamo Bogdana, Peđina ćerka će da namakne još nekog sponzora, jebo kasting(uzmi one što rade džaba), juhu, polećemo!