stajebrebilo Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Pogledao prvih 9 epizoda Sumnjivih lica - odlično se proveo i nasmejao, Isaković naravno drzi banku, Rakočević sve bolji i bolji, a i Miletić podupire atmosferu sasvim fino. S obzirom da se ne sećam kad sam (pre A&A) gledao neku domaću seriju, ovo mi je pravo osveženje.
hefaca Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Dobro je da ima jos neko da mu se svidja serija... Moja ruznija polovina i ja se valjamo od smeha...
hefaca Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) .... Edited October 30, 2016 by hefaca
steins Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Gleda li ko Gorčila? Cela serija je govno, alikoliko Viktor Savic ne ume da glumi mila majko,.....svaki put kad se pojavi na ekranu izazove mi momentalni transfer neprijatnosti. Plus, čemu uopšte služi ona njegova žena? I čemu onaj balet po crnogorskom kršu?
James Marshall Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Čemu uopšte služe uratci klana Karadžić? Ko to finansira, ko to gleda? (Mislim to što sad ide je samo dodatni materijal sa snimanja filma, pretpostavljam da znate ali da budemo načisto)
steins Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Čemu uopšte služe uratci klana Karadžić? Ko to finansira, ko to gleda? (Mislim to što sad ide je samo dodatni materijal sa snimanja filma, pretpostavljam da znate ali da budemo načisto) Nisam znao. Nisam ni gledao film. Svojevremeno mi je predstava "Jesi li ti to došao da me vidiš" bila super, i skapirao sam da je serija radjena po njoj, ali realno serija je bulja i to žestoka. Cenim da je klan Karadžić nešto kao crnogorski Bajić
hefaca Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Zavrsise se sumnjiva lica... :-( Koliko su bila dobra...
Frank Pembleton Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Ja odgledao dve epizode, bilo užasno... ....shit has hit the fan...
darkonet Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Nisam znao. Nisam ni gledao film. Svojevremeno mi je predstava "Jesi li ti to došao da me vidiš" bila super, i skapirao sam da je serija radjena po njoj, ali realno serija je bulja i to žestoka. Cenim da je klan Karadžić nešto kao crnogorski Bajić meni je ono uzas, predstava remek delo, razocaran sam pre svega glumom, i to ove starije proverene garde, Mima, Nelevic i Boro, ovaj potonji narocito, kao da nije gledao kako je maestralno Panic odigrao ulogu dede Maksima klan Karadzic: Mima, Savic, Bjelogrlic, Andrija Milosevic, Nelevic klan Bajic: Okanovic, Manda, Meto Jovanovski, Babic dovoljno je da cujes ko je rezirao da znas kome su vec uloge bez gledanja podeljene
darkonet Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Ravna Gora pobediti mora, od veceras na RTS1 ponovo jase
Zico Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Zasto RTS nije ispratio Radasina do kraja, covek je najavio trilogiju? Ovako ostala samo nedovrsena serija i onaj nesrecni film.
mustang Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 mora da je do mene...lepo je upakovano, neki glumci kao da su prvi put pred kamerom (glumac u 52.sekundu, ne znam kako se zove)...najprirodniji je dragan bjelogrlic i glumica sa tamnijom kosom. barem ovo iz trejlera sto sam videla.
ToniAdams Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 uf, meni deluje posve fejk, na stranu sto izgleda ko da je snimano moblnim telefonom novije generacije.
colonelo Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 mora da je do mene...lepo je upakovano, neki glumci kao da su prvi put pred kamerom (glumac u 52.sekundu, ne znam kako se zove)...najprirodniji je dragan bjelogrlic i glumica sa tamnijom kosom. barem ovo iz trejlera sto sam videla. To je neki gostujući Rus.
Recommended Posts