Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Pogledao prvih 9 epizoda Sumnjivih lica - odlično se proveo i nasmejao, Isaković naravno drzi banku, Rakočević sve bolji i bolji, a i Miletić podupire atmosferu sasvim fino. 

S obzirom da se ne sećam kad sam (pre A&A) gledao neku domaću seriju, ovo mi je pravo osveženje.

Posted

Dobro je da ima jos neko da mu se svidja serija...

Moja ruznija polovina i ja se valjamo od smeha...

Posted (edited)

....

Edited by hefaca
Posted

Gleda li ko Gorčila?

Cela serija je govno, alikoliko Viktor Savic ne ume da glumi mila majko,.....svaki put kad se pojavi na ekranu izazove mi momentalni transfer neprijatnosti. :frust:

Plus, čemu uopšte služi ona njegova žena? I čemu onaj balet po crnogorskom kršu?

Posted

Čemu uopšte služe uratci klana Karadžić? Ko to finansira, ko to gleda?

(Mislim to što sad ide je samo dodatni materijal sa snimanja filma, pretpostavljam da znate ali da budemo načisto)

Posted

Čemu uopšte služe uratci klana Karadžić? Ko to finansira, ko to gleda?

(Mislim to što sad ide je samo dodatni materijal sa snimanja filma, pretpostavljam da znate ali da budemo načisto)

Nisam znao. Nisam ni gledao film. Svojevremeno mi je predstava "Jesi li ti to došao da me vidiš" bila super, i skapirao sam da je serija radjena po njoj, ali realno serija je bulja i to žestoka.

Cenim da je klan Karadžić nešto kao crnogorski Bajić

• 1 month later...
Posted

Zavrsise se sumnjiva lica... :-(

Koliko su bila dobra...

Posted

Ja odgledao dve epizode, bilo užasno...

....shit has hit the fan...

Posted

Nisam znao. Nisam ni gledao film. Svojevremeno mi je predstava "Jesi li ti to došao da me vidiš" bila super, i skapirao sam da je serija radjena po njoj, ali realno serija je bulja i to žestoka.

Cenim da je klan Karadžić nešto kao crnogorski Bajić

meni je ono uzas, predstava remek delo, razocaran sam pre svega glumom, i to ove starije proverene garde, Mima, Nelevic i Boro, ovaj potonji narocito, kao da nije gledao kako je maestralno Panic odigrao ulogu dede Maksima

klan Karadzic: Mima, Savic, Bjelogrlic, Andrija Milosevic, Nelevic

klan Bajic: Okanovic, Manda, Meto Jovanovski, Babic

dovoljno je da cujes ko je rezirao da znas kome su vec uloge bez gledanja podeljene

• 2 months later...
Posted

Ravna Gora pobediti mora, od veceras na RTS1 ponovo jase

Posted

Zasto RTS nije ispratio Radasina do kraja, covek je najavio trilogiju? Ovako ostala samo nedovrsena serija i onaj nesrecni film.

Posted

mora da je do mene...lepo je upakovano, neki glumci kao da su prvi put pred kamerom (glumac u 52.sekundu, ne znam kako se zove)...najprirodniji je dragan bjelogrlic i glumica sa tamnijom kosom. barem ovo iz trejlera sto sam videla.

Posted

uf, meni deluje posve fejk, na stranu sto izgleda ko da je snimano moblnim telefonom novije generacije.

Posted

mora da je do mene...lepo je upakovano, neki glumci kao da su prvi put pred kamerom (glumac u 52.sekundu, ne znam kako se zove)...najprirodniji je dragan bjelogrlic i glumica sa tamnijom kosom. barem ovo iz trejlera sto sam videla.

To je neki gostujući Rus.