keitel Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Ima opet Stevan Filipović na twitteru neki komentar u svom stilu, o društveno korisnom filmu, a na račun Južnog vetra. Čak ga je i Dragojević spustio.
Frank Pembleton Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 Ima opet Stevan Filipović na twitteru neki komentar u svom stilu, o društveno korisnom filmu, a na račun Južnog vetra. Čak ga je i Dragojević spustio.Šta to sad oko "poljupca dva muškarca"?Jbga ja Južni Vetar stvarno ne mogu, probao al đabe... ... Shiit has hit the fan...
Lezilebovich Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) Andriju Milosevica sa svojom tupavom serijom treba premestiti u neki termin od 23h. Dete mi ceka Tate i onda moram da pazim na kuburu i andriju i jos jednog kako jedu govna Edited April 4, 2020 by Lezilebovich
keitel Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) @Frank Pembleton Samo sam preletio jer mi je linija rasprave koja je već vođena dosadila, šalje pogrešnu poruku, taj fazon. Edited April 4, 2020 by keitel
shimpu Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) 24 minutes ago, Lezilebovich said: Andriju Milosevica sa svojom tupavom serijom treba premestiti u neki termin od 23h. Dete mi ceka Tate i onda moram da pazim na kuburu i andriju i jos jednog kako jedu govna Isti slucaj, volimo spicu da pogledamo, i uvodnu i odjavnu, ali treba detetu objasniti da ono izmedju ne moze da gleda. A u tatama najvise voli emu i dunju, meni je najzanimljiviji marko sa svojim zenama Edited April 4, 2020 by shimpr
Lezilebovich Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Ja ni Tate ne mogu da podnesem, ali bar ne moram da drzim prst na daljincu.
FPLS Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Dobar Juzni Vetar veceras, posle 7-8 epizoda pripremanja terena. Slabije je to od filma, ali gledljivo. Jedino Manojlovic ne prestaje da strci. Previse je omatorio za ovakve uloge, izgleda kao neka baba koju zivot nije mazio. Nidje veze sa Bjelogrlicevim likom.
April Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 16 hours ago, Milošica said: Ove nedelje omaž Kumu,prošle nedelje Bunjuelu. Krštenje. Previše direktna asocijacija, ali nebitno: sve vreme drže pažnju i ritam, a to nije malo, naprotiv.
morgana Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 On 30.3.2020. at 15:39, April said: Tajfun prso Hana Selimović neupotrebljiva van pozorišta, Tihana neupotrebljiva bez Matanića, Radan Popović kida, ali nema kadra bez glumca. Sent from fav toy ovo je misterija koju nikakos ebid a objasnim, kod matanica je odlicna, bez njega je negledljiva
steins Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Tajkun su razvukli ko pitu. Ko tursku seriju da gledam. Ja uopšte ne mogu ovo da ispratim, naročito na nedeljnoj bazi. Verovatno ću da sačekam celu sezonu
Кристофер Лумумбо Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Uh, kako mi miki manojlovic bode oci u juznom vetru.
Fakundo Sava Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 46 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Uh, kako mi miki manojlovic bode oci u juznom vetru. bolje on nego glogovac
Fakundo Sava Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 mislio sam na onu scenu kada glogi ključevima masakrira po faci nekg bugarina
Recommended Posts