April 4, 20205 yr Ima opet Stevan Filipović na twitteru neki komentar u svom stilu, o društveno korisnom filmu, a na račun Južnog vetra. Čak ga je i Dragojević spustio.
April 4, 20205 yr Author Ima opet Stevan Filipović na twitteru neki komentar u svom stilu, o društveno korisnom filmu, a na račun Južnog vetra. Čak ga je i Dragojević spustio.Šta to sad oko "poljupca dva muškarca"?Jbga ja Južni Vetar stvarno ne mogu, probao al đabe... ... Shiit has hit the fan...
April 4, 20205 yr Andriju Milosevica sa svojom tupavom serijom treba premestiti u neki termin od 23h. Dete mi ceka Tate i onda moram da pazim na kuburu i andriju i jos jednog kako jedu govna Edited April 4, 20205 yr by Lezilebovich
April 4, 20205 yr @Frank Pembleton Samo sam preletio jer mi je linija rasprave koja je već vođena dosadila, šalje pogrešnu poruku, taj fazon. Edited April 4, 20205 yr by keitel
April 4, 20205 yr 24 minutes ago, Lezilebovich said: Andriju Milosevica sa svojom tupavom serijom treba premestiti u neki termin od 23h. Dete mi ceka Tate i onda moram da pazim na kuburu i andriju i jos jednog kako jedu govna Isti slucaj, volimo spicu da pogledamo, i uvodnu i odjavnu, ali treba detetu objasniti da ono izmedju ne moze da gleda. A u tatama najvise voli emu i dunju, meni je najzanimljiviji marko sa svojim zenama Edited April 4, 20205 yr by shimpr
April 5, 20205 yr Dobar Juzni Vetar veceras, posle 7-8 epizoda pripremanja terena. Slabije je to od filma, ali gledljivo. Jedino Manojlovic ne prestaje da strci. Previse je omatorio za ovakve uloge, izgleda kao neka baba koju zivot nije mazio. Nidje veze sa Bjelogrlicevim likom.
April 6, 20205 yr 16 hours ago, Milošica said: Ove nedelje omaž Kumu,prošle nedelje Bunjuelu. Krštenje. Previše direktna asocijacija, ali nebitno: sve vreme drže pažnju i ritam, a to nije malo, naprotiv.
April 6, 20205 yr On 30.3.2020. at 15:39, April said: Tajfun prso Hana Selimović neupotrebljiva van pozorišta, Tihana neupotrebljiva bez Matanića, Radan Popović kida, ali nema kadra bez glumca. Sent from fav toy ovo je misterija koju nikakos ebid a objasnim, kod matanica je odlicna, bez njega je negledljiva
April 6, 20205 yr Tajkun su razvukli ko pitu. Ko tursku seriju da gledam. Ja uopšte ne mogu ovo da ispratim, naročito na nedeljnoj bazi. Verovatno ću da sačekam celu sezonu
April 7, 20205 yr 46 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Uh, kako mi miki manojlovic bode oci u juznom vetru. bolje on nego glogovac