Zabalujev Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Izlapeo on i pisac dijaloga i najavnih pesama mu. Mešaju serije. "E a sad da dođe pijan Bata Đoša i kaže Leleeeee bato!" "To, to!" Mesec dana kasnije zove Vukobratović: "Siniša, Bogoljub je umro!" "Jao, pa kad?" "Pa ima jedno pet godina, ovo je osmi put da ti kažemo!"
Cane Vukic Prebranac Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Павићев стрмопизд је почео са Срећним људима, већ се ту препознавала декаденција у његовом писању, али је Породично благо баш очај. Све послије није ни вриједно спомена. Довољно је да се сјетим какву улогу и радњу је добила Весна Тривалић (врхунац трансфера блама у домаћој кинематографији) или Небојша Глоговац рецимо. Наравно, све је то покривено са јужном пругом леле бато итд.
hefaca Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Srecni ljudi su najjaca serija u nas. Najnoviji Pavic je najgledanija sadrzaj emitovan tokom novogodisnjih praznika. Vec pise drugu sezonu.
James Marshall Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ja mislim da je isti broj ljudi emigrirao iz Srbije zbog Slobe i zbog Srećnih ljudi tokom devedesetih.
Miljenko Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 On 6.1.2020. at 19:59, James Marshall said: Ja mislim da je isti broj ljudi emigrirao iz Srbije zbog Slobe i zbog Srećnih ljudi tokom devedesetih.
Hamlet Strašni Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Meni su generalno gledani mnogo životniji dijalozi sad nego u prethodnim serijama. I ima eksplicitnijih psovki. Čak su i Špica i Žitka nekako uklopili.
Cane Vukic Prebranac Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Баш нам је недостајало експлицитних псовки
Hamlet Strašni Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 To govorim više kao primer koliko se promenio način govora. Od "i to me zabole"...
foto Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 bacih pogled na dve nepovzane epizode. to psovanje je vise odraz sta moze sada na tv da se pusti, a ne naroda. narod, kako ko. jezdic npr psuje ko kocijas u ulozi, a u privatnom zivotu za 25god (e, nemojte samo da mi pominjete milosa obrenovica, pls) ga nisam cuo da je 3 puta opsovao. vec smo diskutovali o psovkama u narodu zbog senki nad balkanom.
pasha Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Prve 4 epizode su film, tek nakon toga krecu nove epizode kao nastavak filma sa sve Manojlovicem kao zamenom za Bjelogrlica.
Milosh76 Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 (edited) On 20.1.2020. at 1:22, kud u maglu Simoviću said: južni vetar, gledljiv za sad Da li su bukvalno podelili film na 3-4 dela ili su "prosirili" pricu? Prve 4 epizode bi trebalo da su film, zar ne? Edited January 21, 2020 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 ne znam nisam gledao film, al kažu ljudi da je tako
Recommended Posts